Queen Anne

Gæster: 2996
Besætning: 1225
Indsat: Primo 2024
Antal restauranter: 8

Når Queen Anne indsættes i 2024, bliver hun en del af Cunards berømte flåde, som i over 180 år har fragtet passagerer først over Atlanten på de traditionelle transatlantiske ”crossings” og siden til nogle af verdens mest eksotiske og fjerntliggende rejsemål.

Det traditionsrige rederi har designet et krydstogtskib som på én og samme tid respekterer Cunards tidløse ånd og omfavner ny teknologi og design.

Som på Cunards andre skibe, Queen Mary 2, Queen Victoria og Queen Elizabeth, vil man på Queen Anne kunne opleve Cunards berømte service, samt de gammelkendte traditioner som f.eks. britisk ”high tea”.

Alt efter valg af kahyt spiser du i en af de to små eksklusive grill-restauranter, Princess Grill og Queens Grill, i den mindre Britannia Club Restaurant eller i den imponerende hovedrestaurant, Britannia Restaurant, hvor kaptajnen spiser ved sit bord et par gange om ugen.

Alle restauranter tilbyder lækkert tilberedte internationale retter, med mulighed for at finde netop dine favoritvine fra Cunards store, berømte vinkort. I de mange alternative restauranter kan du sætte tænderne i specialiteter fra hele verden.

Andre stolte Cunard-traditioner holdes i hævd med de populære lange brede promenadedæk, hvor dæksstolene er linet op. Oplev de populære gallaaftener, hvor gæsterne typisk ifører sig jakkesæt, smoking og selskabskjoler, og hvor et stort bigband spiller op til dans i Queens Room.

Underholdingen er et kapital for sig. Hver aften spiller talentfulde musikere op i lounges og barer, og teatret viser flot producerede kabaretshows, musicals, foredrag, nye spillefilm og teaterstykker. Der er også mulighed for ”ballroom dancing” til skibets Glen Miller-style bigband, hvor en af skibets dansepartnere står klar til en hjælpende hånd, hvis der er brug for det. Alternativt måske et besøg i skibets diskotek eller i den engelske pub.

Queen Anne har mange forskellige suite- og stateroom-kategorier at vælge imellem. Alle suiter og staterooms er rummelige og elegant indrettet med behagelige senge, lækre badeprodukter og en personlig steward, som sørger for, at du aldrig mangler noget.

Alle kategorier har 24 timers roomservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Queen Annes spændende sejlruter.