Queen Elizabeth

Gæster: 2081
Besætning: 911
Indsat: 2010
Antal restauranter: 5

Elegance og komfort er nøgleordene, når du sejler med Queen Elizabeth til Alaskas dybe fjorde, Asiens hvide sandstrande eller et helt tredje, uforglemmeligt rejsemål. For uanset, hvor du befinder dig, vil du opleve Cunards berømte White Star Service, som i årtier har været synonym for den ypperste service til søs.

Med plads til 2.081 gæster og 911 besætningsmedlemmer tilbyder Queen Elizabeth både en følelse af intimitet og nærhed samt et stort udvalg af aktiviteter og faciliteter, så du aldrig kommer til at kede dig.

Alt efter valg af kahyt spiser du i en af de to små eksklusive grill-restauranter, Princess Grill og Queens Grill, i den mindre Britannia Club Restaurant eller i den imponerende hovedrestaurant, Britannia Restaurant, hvor kaptajnen spiser ved sit bord et par gange om ugen.

Alle restauranter tilbyder lækkert tilberedte internationale retter, med mulighed for at finde netop dine favoritvine fra Cunards store, berømte vinkort. I de mange alternative restauranter kan du sætte tænderne i specialiteter fra hele verden.

Cunard har mere end 180 års erfaring med at sejle passagerer på yderst komfortable skibe, og rederiet er bl.a. kendt for de traditionelle transatlantiske ”crossings”.
Du vil derfor opleve stolte maritime traditioner som britisk ”high tea”, hvor tjenere med hvide handsker serverer delikate fingersandwich og kager, samt Cunards berømte scones med clotted cream og syltetøj til tonerne fra et klassisk strygeorkester, en pianist eller en harpespiller.

Brede promenadedæk med flotte teaktræsmøbler og store raffinerede balsale sætter den helt rigtige maritime stemning, som understreges yderligere af de populære gallaaftener, hvor gæsterne typisk ifører sig jakkesæt, smoking og selskabskjoler, og hvor et stort bigband spiller op til dans i Queens Room. Der er også mulighed for ”ballroom dancing” til skibets Glen Miller-style bigband.

Queen Elizabeth har mange forskellige suite- og stateroom-kategorier at vælge imellem. Alle suiter og staterooms er rummelige og elegant indrettet med behagelige senge, lækre badeprodukter og en personlig steward, som sørger for, at du aldrig mangler noget.

Alle kategorier har 24 timers roomservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Queen Annes spændende sejlruter.

Vancouver t/r

Eventyrlige Alaska
Vancouver - Vancouver
22/07/2024 til 01/08/2024 (10 nætter)
Fra 21.600 pr. person