Queen Victoria

Gæster: 2061
Besætning: 913
Indsat: 2007
Renoveret: 2015
Antal restauranter: 5

Sejl på eventyr på tværs af verdensdele med Queen Victoria, et af Cunards mest populære krydstogtskibe.
Med et sejlprogram, som dækker næsten hele verden, tilbyder Queen Victoria deres såkaldte ”Grand Voyages”, hvor du kan sejle flere måneder ad gangen og opleve vidt forskellige verdensdele, natur og kultur på én og samme rejse.

Stig ombord i San Fransisco og lad dig transportere over Stillehavet via Hawaii og Samoa til New Zealand og Australien og videre til Asien, Mellemøsten og Middelhavet, før eventyret ender i Southampton i England. Du har også mulighed for at dele ruten op og sejle med på kortere ruter.

Undervejs vil du opleve et skib i særklasse. Med plads til 2.081 gæster og 911 besætningsmedlemmer tilbyder Queen Victoria både en følelse af intimitet og nærhed samt et stort udvalg af aktiviteter og faciliteter, så du aldrig kommer til at kede dig.

Alt efter valg af kahyt spiser du i en af de to små eksklusive grill-restauranter, Princess Grill og Queens Grill, i den mindre Britannia Club Restaurant eller i den imponerende hovedrestaurant, Britannia Restaurant, hvor kaptajnen spiser ved sit bord et par gange om ugen.

Cunard har mere end 180 års erfaring med at sejle passagerer på yderst komfortable skibe, og du vil derfor opleve stolte maritime traditioner som britisk ”high tea”, brede promenadedæk med flotte teaktræsmøbler og store raffinerede balsale.

Et par gange om ugen afholdes gallamiddage eller tematiske fester, hvor gæsterne typisk ifører sig jakkesæt, smoking og selskabskjoler, og et stort bigband spiller op til dans i Queens Room. Der er også mulighed for ”ballroom dancing” til skibets Glen Miller-style bigband.

Queen Victoria har mange forskellige suite- og stateroom-kategorier at vælge imellem. Alle suiter og staterooms er rummelige og elegant indrettet med behagelige senge, lækre badeprodukter og en personlig steward, som sørger for, at du aldrig mangler noget.

Alle kategorier har 24 timers roomservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Queen Victoria spændende sejlruter.

Rom (Civitavecchia) t/r

Middelhavets ultimative eventyr
Civitavecchia (Rom) - Civitavecchia (Rom)
08/07/2024 til 22/07/2024 (14 nætter)
Fra 21.700,- pr. person

Rom (Civitavecchia) til Barcelona

Middelhavets ultimative eventyr
Rom (Civitavecchia) - Barcelona
08/07/2024 til 15/07/2024 (7 nætter)
Fra Fra kr. 12.200,- pr. person