Emerald Azzurra

Gæster: 100
Besætning: 68
Indsat: 2022
Antal restauranter: 2

Moderne. Cool. Stilren. Det er bare nogle af de ord, der kendetegner Emerald Azzurra. Forkælelse, kvalitet og stilfuld dekadence er nogle andre.

Med sine 110 meter er Emerald Azzurra imponerende rummelig, taget i betragtning at her maksimalt er plads til 100 mennesker. Glæd dig til at stævne ud på et uforligneligt krydstogt på en uforlignelig luksusyacht, og gentænk alt, hvad du troede, du vidste om yachting og service.

Pladsen ombord er luftig og rummelig med god plads til at finde et stille hjørne, hvor du kan sidde i fred med en bog – hvis du altså kan koncentrere dig om den, når udsigten lokker lige uden for rælingen. Trænger du til en forfriskende dukkert, er Aqua Pool stedet at være, eller du kan nyde en drink i baren eller finde nye venner ombord.

Designet af båden er nøje udtænkt, og den begrænsede størrelse i forhold til øvrige krydstogtsskibe gør det muligt for yachten at få adgang til mindre havne end andre af den samme type. Det her er intim yachting, når det er allerbedst, når du ankommer til nogle af de allermest spændende og eftertragtede destinationer i Middelhavet, Adriaterhavet, Det Røde Hav, Caribien og Mellemamerika.

Suiter og state room

Emerald Azzurra har 6 forskellige suite-kategorier og state rooms, hvoraf den største, Owner’s Suite er min. 108 m2.
Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Emerald Azzurras spændende sejlprogram.

Seychellerne

Paradis på jord
Mahe Island - Mahe Island
05/01/2025 til 12/01/2025 (7 nætter)
Fra 46.700,- pr. person