Emerald Sakara

Gæster: 100
Besætning: 68
Indsat: 2023
Antal restauranter: 2

Emerald Sakara er ikke bare en yacht, det er en luksusyacht. Hvor kun de bedste materialer og designs er blevet brugt, så den ikke bare fremstår cool og moderne, men også stilfuldt og dekadent.

Yachten er 110 meter lang og har plads til maks. 100 mennesker. Hertil kommer en besætning på 68, så der er mange til at tage hånd om skibets gæster og opdage et behov, næsten før det opstår. Et krydstogt på denne yacht skubber til at det, du troede, du vidste om serviceniveau, kvalitet og yachting i det hele taget.

Alt hvad du ønsker dig, kan imødekommes på Emerald Sakara, lige fra en forfriskende dukkert i poolen til en stille krog for dig selv, hvor du kan nyde en bog eller den uforlignelige udsigt.

På grund af yachtens begrænsede størrelse, når den ses i forhold til andre skibe af samme type, gør, at den kan få adgang til mindre havne. Det betyder, at du har nogle meget spændende og berigende oplevelser i vente, når du anløber din drømmedestination, uanset om den er i Middelhavet, Adriaterhavet, Det Røde Hav, Caribien eller Mellemamerika.

Suiter og state room

På Emerald Sakara findes der 6 forskellige suite-kategorier og state rooms. Den største suite, Owner’s Suite, er min. 108 m2.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Emerald Sakaras spændende sejlprogram.