Gæster: 1200
Besætning: 800
Indsat: 2023
Antal restauranter: 10

Når Vista indsættes i foråret 2023, bliver hun kronjuvelen i Oceanias prisbelønnede flåde. Som navnet antyder, bringer Vista et friskt perspektiv som Oceanias nye flagskib og kombinerer på smukkeste vis rederiets signaturoplevelser med banebrydende tiltag.

Vista introducerer et væld af nye kulinariske koncepter og præsenterer klassikere i forbedrede omgivelser. Populære restauranter som The Dining Room og Polo Grill er blevet endnu bedre og komplementeres af Ember, et unikt smagsunivers bestående af velsmagende retter med en amerikansk twist, samt Aquamar Kitchen, hvor dygtige kokke fremtryller de lækreste retter med fokus på sundhed og velvære.

Det kulinariske fokus understreges yderligere i The Culinary Center. Her kan du prøve kræfter med forskellige regionale specialiteter under kyndig instruktion fra skibets kokke, eller deltage i de populære Culinary Discovery Tours, som kan bestå af alt fra en intim middag hjemme hos en kok i Venedig, til en rundvisning på en fransk vingård eller en tur til et lokalt marked på Yucatan-halvøen for at lære om traditionel Maya-mad.

Som noget nyt i Oceanias flåde har alle staterooms balkon, og der findes både udvendige og indvendige. Med plads til 1.200 gæster er der er gjort en stor dyd i at bevare den samme intime atmosfære som på rederiets mindre skibe. Der er masser af små, hyggelige afkroge i barer og lounges, hvor du kan finde ro med en bog eller en podcast, og poolen er designet således, at der aldrig føles trængt.

Også i suiter og staterooms er pladsen godt udnyttet, og intet er overladt til tilfældighederne. Alle suiter og staterooms har privat veranda, og som det første skib i Oceanias flåde har Vista en speciel kategori af staterooms til solorejsende.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og om Vistas spændende sejlruter.

Piraeus (Athen) til Istanbul

Tyrkiet og de ægæiske øers skattekammer
Piraeus (Athen) - Istanbul
23/07/2024 til 02/08/2024 (10 nætter)
Fra 34.000,-pr person

Piraeus (Athen) til Monte Carlo

Fra antikke højdepunkter til kysternes juveler
Piraeus (Athen) - Monte Carlo
14/08/2024 til 24/08/2024 (10 nætter)
Fra Fra kr. 35.600,- pr. person