Seven Seas Mariner

Gæster: 684
Besætning: 467
Indsat: 2000
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 6

Med en sejlplan som dækker det meste af verden fra Barcelona til Bali og Cape Town til Canada har Regent Mariner noget for enhver smag. Oplev det bedste af Asien på en af de kortere ture, eller flere måneder ad gangen over Atlanten fra Miami til Barcelona.

Ombord kan du forvente service i topklasse og en besætning, som gør en dyd ud af at give gæsterne en lille smule ekstra, når de mindst venter det. Tjeneren husker dit navn, og i suiten redes din seng med lige præcis den pude, du bedst kan lide.

Der er 7 restauranter og caféer ombord foruden roomservice, så du kommer ikke til at gå sulten i seng. I Chartreuse får du fornemmelsen af at træde ind på en parisisk bistro, mens Prime 7 leder tankerne hen på et klassisk, amerikansk steakhouse. La Veranda serverer mad fra hele verden i den store buffet, mens kokkene i Pool Grill står klar med komfort food som burgere, sandwichs og pasta i afslappende omgivelser.

Der er rig mulighed for at pleje både krop og sjæl. Tag et par runder på skibets løbebane, mens du nyder udsigten, eller meld dig til en yoga- eller pilatestime i fitnesscentret. Slut af i spaen med en afslappende massage eller en ansigtsbehandling.

Om aftenen forvandles Regent Mariner til et flydende overflødighedshorn af underholdning. Constallation Theater viser flot producerede shows og teaterstykker, mens lounges og barer fyldes med live musik af skibets dygtige solister og jazzmusikere.

Der er 8 forskellige suite-kategorier ombord, hvoraf den største er 186 m2. Alle suiter har privat balkon og et bredt udvalg af drikke i minibaren – alt sammen inkluderet.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og Regent Mariners spændende cruises.

Valetta til Monte Carlo

Sensommer i Middelhavet
Valetta (Malta) - Monte Carlo
14/09/2024 til 22/09/2024 (7 nætter)
Fra 30.900 pr. person