Seven Seas Navigator

Gæster: 482
Besætning: 378
Indsat: 1991
Renoveret: 2019
Antal restauranter: 5

Rejs med Regent Navigator i Nordatlanten og Middelhavet om sommeren og sæt kursen mod de varmere himmelstrøg i Caribien og det sydlige Stillehav om vinteren.

Det elegante krydstogtskib er et populært medlem af Regent Seven Seas flåde med god grund. Som det mindste i flåden har skibet plads til blot 496 gæster og 365 besætningsmedlemmer, som alle gør en dyd ud af at levere personlig service i topklasse.

Maden spiller en stor rolle ombord med intet mindre end 6 restauranter og caféer. I Compass Rose finder du et bredt udvalg af klassiske favoritter samt en spa-menu med fokus på kalorielette retter med masser af næring. Sette Mari serverer autentiske italienske retter og udsøgte vine, og den udendørs lokation gør restauranten til et populært valg i de blide aftentimer.

Derudover finder du behagelige lounges, hvor du både kan finde et roligt hjørne med dagens avis, samles med nye eller gamle venner om et spil trivia, eller lytte til live musik om aftenen. Aftenunderholdningen kan også nydes i Seven Seas Lounge, hvor det er næsten umuligt ikke at lade sig rive med, når dygtige cabaretdansere og musikere optræder.

I fitnesscentret kan du tilmelde dig timer med skibets instruktør eller lade dig inspirere af det brede udvalg af maskiner og udstyr. Der er også en udendørs løbebane, så du kan nyde udsigten og den friske havluft. Slut af i Serene Spa & Wellness med en afslappende massage eller nærende ansigtsbehandling.

Der er 7 suite-kategorier at vælge imellem, hvoraf mange har privat balkon. Alle suiter er elegant indrettet og inkluderer champagne, roomservice og minibar.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og Regent Navigators spændende sejlprogram.