Seven Seas Splendor

Gæster: 732
Besætning: 567
Indsat: 2020
Antal restauranter: 7

Seven Seas Splendor hører sammen med søsterskibene Seven Seas Explorer og Seven Seas Grandeur, som indsættes i efteråret 2023, til de nyeste og mest moderne af Regent Seven Seas Cruises’ skibe. Skibene tilbyder privat balkon i alle suiter.

Fra det øjeblik du træder ombord på Seven Seas Splendor, som blev indsat i 2020, vil du opleve et skib i særklasse. Besætningen er imødekommende, faciliteterne lækre og suiterne rummelige og velindrettede. Indretningen og stemningen er elegant uden at være formel og anstrengt.

Lad dagene passere med forkælelse i spaen eller afslapning ved poolen. Trænger du til at få pulsen op, er der rig mulighed i fitnesscentret eller til en yogatime på dækket. Og når sulten melder sig, har du intet mindre end 8 restauranter og caféer at vælge imellem foruden et bredt udvalg af barer og lounges.

Der tilbydes også madlavningskurser ombord, og når skibet lægger til, har du mulighed for at opleve destinationen gennem maden, når lokale guider tager dig med til de bedste markeder, vingårde og restauranter.

Om aftenen danner skibets lounges rammen om hyggelige stunder med drinks og livemusik, og Constellation Theater viser musicals i bedste Broadway-stil.

Seven Seas Explorer har 10 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Regent Suite er 412 m2 og kommer med personlig butler. Alle suites uanset kategori har privat balkon.
Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.

Civitavecchia (Rom) til Piraeus (Athen)

Middelhavets hjerte
Civitavecchia (Rom) - Piraeus (Athen)
24/10/2024 til 31/10/2024 (7 nætter)
Fra 40.600,- pr.person