Riverside Ravel

Gæster: 114
Besætning: 85
Indsat: 2018
Antal restauranter: 4

Ombord på Riverside Ravel hænger et foto af den berømte franske komponist Ravel siddende afslappet i en lænestol, iklædt et skræddersyet jakkesæt med vest og silkeslips. Dette foto er symbolsk for flodkrydstogtskibet, da en rejse med dette skib er synonymt med komfort, afslapning og elegance i skøn harmoni med gastronomiske oplevelser, generel stimulans af sanserne og uforglemmelige minder.

Præcis som i Ravels berømte Boléro glider du langsomt – i en jævn og konstant rytme – over vandene i Rhône og Saône. En oplevelse i sig selv.

Yderligere oplevelser får du i skibets i alt fire restauranter. Glæd dig til kulinariske oplevelser af rang fra kokke i verdensklasse – alt sammen tilberedt med lokale ingredienser og nøje afstemt efter de områder, du befinder dig i.

Suiter og staterooms

Der er 6 forskellige kategorier af suiter på Riverside Ravel, hvoraf den mindste er 17 m2 og den største er 50 m2. Samtlige suiter har fransk balkon med mulighed for frisk luft og er rummelige og velindrettede. De er udstyret med eksklusive materialer, elegante badeværelser og kingsize senge. Farverne er bløde og matcher den omgivende natur. Suiternes panoramavinduer slører grænsen mellem indenfor og udenfor – forskellen ligger i nuancerne. Og størrelsen.

Avignon til Lyon

Rhône-dalen: En fortryllende rejse gennem Frankrigs skatkammer
Avignon - Lyon
07/07/2024 til 14/07/2024 (7 nætter)
Fra Fra kr. 33.200 pr. person