Scenic Eclipse l

Gæster: 228
Besætning: 176
Indsat: 2019
Antal restauranter: 8

Discovery Yachten Eclipse I er et af verdens førende oplevelses- og ekspeditionsskibe og er et af de mest imponerende og avancerede i sin klasse. Det eksklusive skib har plads til blot 228 passagerer (kun 200, når der sejles i polarområderne) tilbyder 8 restauranter, 2 helikoptere og en ubåd. Dertil kommer zodiac-gummibåde og kajakker.

Scenic Cruises har i alt 2 oplevelsesyachts – Eclipse I og Eclipse II – der begge sejler over det meste af verden og er is-klassificeret (Polar Class 6). Eclipse I er indrettet meget anderledes end traditionelle ekspeditionsskibe, og i design lægger det sig tæt på mega-yachts med slanke linjer, marina og udsøgt interiør. Her er intet er overladt til tilfældighederne.

Skibet er udstyret med banebrydende teknologi, der gør det muligt for skibet at navigere uhindret gennem alle typer farvande. Ikke mindst på grund af is-klassificeringen, det elektroniske Azipod-fremdriftssystem og topmoderne stabilisatorer. Sidstnævnte reducerer rystelser og bevægelser på skibet, også i høj søgang, hvilket gør rejsen mere behagelig for passagererne.

Det avancerede GPS-system sørger for, at Eclipse I kan holde sin placering uden at kaste anker og beskadige den skrøbelige havbund. Der tages i høj grad hensyn til miljøet, hvilket viser en dedikation til og kærlighed for miljøet.

Det er imidlertid ikke kun teknologien, der gør Eclipse I til en imponerende oplevelse, men også de mange faciliteter, der giver gæsterne en uforglemmelig rejseoplevelse. De 8 restauranter og barer, foredragssal – der også benyttes som biograf – spa, fitnesscenter og en pool gør dagene til søs mere end mindeværdige. Det samme gør butlerservicen naturligvis. Og de mange aktiviteter og udflugter, du har mulighed for at deltage i, omfatter bl.a. kajakture, ture i zodiac-gummibåde og vandreture.

Eclipse I er designet til at levere uforglemmelige oplevelser og sejler til flere af verdens mest uspolerede og spektakulære steder. Rejs med til Antarktis, Grønland og Svalbard, og oplev vidunderlige landskaber, uspoleret natur og et unikt dyreliv.

Grønland og Canada

Ekspeditionskrydstogt i Grønland og Canada
Kangerlussuaq, Grønland - Halifax, Canada
17/09/2024 til 03/10/2024 (16 dage)
Fra 106.300 kr. pr. person

Buenos Aires - Antarktis

Det store, hvide vidunder Antarktis
Buenos Aires, Argentina - Buenos Aires, Argentina
20/11/2023 til 04/12/2023 (13 dage)
Fra 87.000 kr. pr. person

Uruguay til Brasilien

Krydstogt til skjulte sydamerikanske skatte
Monte Video, Uruguay - Rio de Janeiro, Brasilien
13/03/2024 til 21/03/2024 (8 dage)
Fra 42.500 kr. pr. person