Sea Cloud

Gæster: 64
Besætning: 60
Indsat: 1931
Renoveret: 2011
Antal restauranter: 2

Sea Cloud er intet mindre end en levende legende. Da hun blev bygget i Kiel i 1931 af en velhavende forretningsmand fra New York og hans excentriske hustru, var hun verdens største private yacht, og familien sejlede til eksotiske rejsemål som Galapagos og Hawaii.

Sidenhen var yachten udstationeret i Leningrad som en del af den amerikanske diplomatiske mission til Rusland, tjente 2,5 år i det amerikanske militær under Anden Verdenskrig, og tilhørte i nogle år den brutale diktator af den Dominikanske Republik, Rafael Leonidas Trujillo Molina.

I dag står den firemastede Sea Cloud flottere end nogensinde. De brede teakdæk giver den helt rette maritime stemning, og overalt finder man minder om skibets storslåede fortid.

Der er 2 restauranter om bord, en overdækket udendørs og en indendørs, samt en bar og lounge. Maden er tilberedt af dygtige kokke, som tager inspiration fra de specifikke rejsemål og udelukkende bruger sæsonen friskeste råvarer.

Sejlprogrammet dækker både kendte og mindre kendte destinationer i Middelhavet og Caribien. Hvert rejsemål og udflugt er nøje udvalgt ud fra et ønske om at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, som ikke fås andre steder. Enkelte sejladser er planlagt så de rammer populære regattaer i Caribien og Middelhavet.

De 32 suiter og staterooms er overdådigt indrettet med en grandeur, som leder tankerne hen til en forgangen tid, uden dog at virke daterede. Nogle suiter har endda en pejs.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og staterooms og Sea Clouds spændende sejlruter.