Sea Cloud Spirit

Gæster: 136
Besætning: 85
Indsat: 2021
Antal restauranter: 2

Da Sea Cloud Spirit blev indsat i 2021, vakte hun opsigt. Et gennemført, moderne sejlskib med tre master er lidt af en sjældenhed i krydstogtverdenen, hvor motordrevne skibe er normen. De tre master med tværliggende sejl gør hende til et såkaldt ”full-rigged” skib – et sejlsystem, som har eksisteret siden 1600-tallet.

Sea Cloud Spirit holder altså fast i de stolte maritime traditioner, som rederiet er kendt for, samtidig med at du mødes af et toptunet skib med alle de faciliteter og den komfort, du kan forvente af en moderne superyacht.

Sejlprogrammet dækker både kendte og mindre kendte destinationer i Middelhavet, Nordeuropa og Caribien. Hvert rejsemål og udflugt er nøje udvalgt ud fra et ønske om at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, som ikke fås andre steder. Indimellem inviteres verdenskendte musikere eller kunstnere ombord for en optræden eller et foredrag.

Der er 2 restauranter om bord, en udendørs og en indendørs, samt en lounge, et bibliotek og et dejligt soldæk med masser af plads til afslapning og nydelse. Maden er tilberedt af dygtige kokke, som tager inspiration fra de specifikke rejsemål og udelukkende bruger sæsonen friskeste råvarer. Som det første skib i flåden har Sea Cloud Spirit også et lækkert fitness, spa og wellness-område med sauna, dampbad, salon og fitnesscenter med udsigt over vandet.

Der er 69 suiter og staterooms ombord, hvoraf cirka halvdelen har balkon og vinduer, der kan åbne.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og staterooms og Sea Cloud Spirits spændende sejlruter.

Miami t/r

Florida og Bahamas: Fulde sejl til nogle af verdens bedste strande
Miami, Florida, USA - Miami, Florida, USA
03/03/2024 til 12/03/2024 (9 nætter)
Fra 38.300 kr. pr. person

Costa Rica til Panama City

Fra Costa Ricas naturlige skatte gennem den spektakulære Panamakanal
Puntarenas (San José), Costa Rica - Colón (Panama City), Panama
14/01/2024 til 25/01/2024 (11 nætter)
Fra 52.200 kr. pr. person