Seabourn Encore

Gæster: 604
Besætning: 330
Indsat: 2017
Antal restauranter: 4

Seabourn Encore er blandt de mest eksklusive krydstogtskibe i verden – og søsterskib til Seabourn Ovation. Skibet, der blev indsat i Seabourns flåde i 2016, tilbyder en førsteklasses rejseoplevelse. Med sine blot 210 meter i længden og plads til 604 passagerer er skibet et relativt lille skib, hvilket medvirker til en mere intim og personlig oplevelse ombord.

Skibet byder på masser af aktiviteter og faciliteter, herunder flere restauranter med et bredt udvalg af førsteklasses gastronomi, spa og fitnesscenter, pool og flere barer og lounges. Dertil kommer en række muligheder for underholdning, bl.a. livemusik, shows og foredrag.

En af de mange ting, der gør Seabourn Encore til en unik krydstogtoplevelse, er skibets fokus på personlig service af højeste kvalitet og opmærksomhed på detaljer. Besætnings-til-passager-ratioen er bemærkelsesværdigt høj, så som gæst kan man forvente en ekstraordinær grad af opmærksomhed fra besætningen ombord.

Seabourn sejler til en lang række forskellige destinationer over hele verden, herunder Asien, Australien, New Zealand, Europa og Nordamerika.

Suiter og staterooms

Ombord på Seabourn Encore finder du en række forskellige suiter, fra standard-suiter til de store penthouse-suiter med private verandaer og store owner’s suites. Alle suiter, uanset størrelse, er smukt designet med elegant og moderne indretning og er udstyret med alle de bekvemmeligheder, du kan vente dig af et så eksklusivt fartøj.

Athen t/r

En odyssé gennem historie og skønhed
Athen - Athen (Piraeus)
11/08/2024 til 18/08/2024 (7 nætter)
Fra Fra kr. 19.800,- pr. person