Seabourn Odyssey

Gæster: 458
Besætning: 335
Indsat: 2007
Renoveret: 2019
Antal restauranter: 4

Oplev en verden af eksklusivitet og elegance ombord på Seabourn Odyssey – et af verdens mest eftertragtede krydstogtskibe. Med plads til blot 458 gæster er dette skib specialdesignet til at give dig en helt unik og personlig krydstogtoplevelse.

Fra de rummelige suiter, der alle har balkon, til de prisbelønnede restauranter og det omfattende udvalg af underholdning og aktiviteter er Seabourn Odyssey skabt til at opfylde enhver rejsendes drømme.

Uanset om du foretrækker at slappe af ved poolen, deltage i de spændende udflugter, når skibet er i havn, eller nyde en afslappende spabehandling i skibets spa, vil Seabourn Odyssey altid give dig fornemmelsen af at føle dig forkælet og frem for alt velkommen.

Seabourn Odyssey er søsterskib til Seabourn Quest og Seabourn Sojourn og har, lige som sine søstre, ekstraordinær service fra den kompetente besætning. Interiøret emmer af stil og elegance, og det er svært ikke at føle sig som en VIP.

Suiter og staterooms

I alt byder skibet på 229 suiter fordelt på fire kategorier, alle smukt indrettet med fantastisk udsigt over omgivelserne. Så tag med ombord på Seabourn Odyssey, og lad dig forføre af den udsøgte atmosfære og de spektakulære omgivelser. Det bliver en rejse, du aldrig glemmer.