Seabourn Pursuit

Gæster: 264
Besætning: 120
Indsat: 2023
Antal restauranter: 4

Lanceret i 2023 er Seabourn Pursuit det nyeste i Seabourns flåde af skibe. Skibet er søsterskib til ekspeditionsskibet Seabourn Venture og er designet til at tage gæsterne ombord med på et udsøgt og komfortabelt eventyr, mens de mest afsondrede hjørner af verden udforskes – f.eks. via de to ubåde, kajakkerne eller zodiac-bådene, der er med ombord.

Ud over de forskellige fartøjer, der kan udforske under og på vandet, er skibet udstyret med en række faciliteter og bekvemmeligheder, herunder flere spisemuligheder, en stor spa, fitnesscenter og en pool. Her er også en udsigtslounge, hvor man som gæst kan nyde udsigten over havet og det omgivende landskab. Derudover har skibet et team af eksperter tilknyttet inden for forskellige fagområder, der tager gæsterne med på guidede ture og ekspeditioner.

Seabourn Pursuit er et udsøgt eksempel på et ekspeditionsskib i særklasse, nøje designet til at give gæsterne en unik og autentisk oplevelse, når de udforsker verdens fjerne og uspolerede områder.

Suiter og staterooms

Seabourn Pursuit har plads til blot 264 gæster, hvilket er med til at give en intim atmosfære og give en særdeles personlig oplevelse. Besætningen tæller i alt 170, der alle sørger for at forkæle gæsterne og give dem en uforglemmelig rejse.

Darwin til Lautoka (Fiji)

Det ultimative ø-eventyr: Stillehavets skjulte juveler
Darwin - Lautoka (Fiji)
04/09/2025 til 27/09/2025 (23 nætter)
Fra Fra kr. 102.000,- pr. person