Seabourn Quest

Gæster: 450
Besætning: 330
Indsat: 2009
Renoveret: 2013
Antal restauranter: 4

Seabourn Quest er et krydstogtskib i en klasse for sig. I elegant, strømlinet og moderne stil imponerer skibet med sine faciliteter og kompetente besætning og byder på rejser, der er eksklusive og afslappende på samme tid.

Når du går ombord på Seabourn Quest, mødes du af en imponerende lounge med højt til loftet og en moderne og elegant indretning i stedet for den traditionelle lobby. Stemningen er varm og imødekommende, og du kommer helt sikkert ikke til at kede dig. Skibet er nemlig udstyret med en lang række faciliteter, der sikrer dig en uforglemmelig rejse. Uanset om du ønsker at slappe af i solen på dækket, nyde en drink i en af skibets barer eller forkæle dig selv med en behandling i spaen, har Seabourn Quest noget for dig.

Det er imidlertid ikke kun skibets faciliteter, der gør en rejse med Seabourn Quest til en særlig oplevelse. Besætningen er kendt for deres høje niveau af ekspertise og service og står altid til rådighed til at hjælpe dig med alt, du måtte have brug for, og sikre, at din rejse er så behagelig som muligt.

Uanset om du er på udkig efter en romantisk ferie for to, en familieferie eller en rejse med vennerne, er Seabourn Quest det perfekte valg. Med en bred vifte af rejseplaner til destinationer over hele verden, kan du finde den rejse, der passer allerbedst til dine behov og ønsker.

Suiter og staterooms

Skibet har i alt 229 suiter, der spænder over 4 forskellige kategorier. Alle suiterne er rummelige og elegante med de moderne faciliteter, du har behov for. Lige fra luksuriøse senge og linned til store vinduer, der forkæler dig med en vidunderlig udsigt over havet og nærmest udvisker grænserne mellem inde og ude.