Seabourn Sojourn

Gæster: 458
Besætning: 335
Indsat: 2010
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 4

Oplev ultimativ elegance til søs med Seabourn Sojourn. Det udsøgte krydstogtskib er søsterskib til Seabourn Quest og Seabourn Odyssey og er en sand oase af stilfuld elegance og komfort, der bringer din rejseoplevelse til næste niveau.

Med en kapacitet på blot 458 passagerer og en besætning på 330 tilbyder Seabourn Sojourn en intim og personlig atmosfære, der giver en helt særlig stemning.

Seabourn Sojourn har et stort udvalg af faciliteter og tjenester, der er skræddersyet til at give gæsterne en uforglemmelig krydstogtoplevelse. Skibet har en række restauranter og barer, herunder en grillrestaurant på dækket og en restaurant drevet af Michelin-vindende kok Thomas Keller. Derudover har skibet spa, fitnesscenter, teater og flere pools.

Skibet sejler til et væld af destinationer over hele verden, herunder Middelhavet, Asien, Afrika og Caribien. På krydstogtrejserne kan du glæde dig til unikke oplevelser både til lands og til vands, så du kan udforske destinationerne til bunds.

Suiter og staterooms

Hver enkelt af de i alt 229 suiter er smukt indrettet med luksuriøse materialer og moderne faciliteter, så du kan slappe af, føle dig hjemme og nyde din rejse fuldt ud. Vælg mellem fire forskellige kategorier af suiter, hvoraf nogle af balkon og panoramaudsigt over de fantastiske omgivelser.