Seabourn Venture

Gæster: 264
Besætning: 120
Indsat: 2022
Antal restauranter: 4

Seabourn Venture er et af de nyeste skibe i Seabourns flåde og designet til at give sine passagerer et uforglemmeligt eventyr i kombination med elegance og eksklusivitet. På nogle af verdens mest uberørte områder, herunder Arktis og Antarktis.

Ekspeditionsskibet er udstyret med den nyeste teknologi og faciliteter til ekspeditionskrydstogter. Det er klassificeret i polarklasse 6 og kan dermed drage på polarfærd til selv de koldeste egne.

Der er masser af muligheder for adspredelse ombord, bl.a. to ubåde, der kan tage gæsterne på undervandsudflugter for at udforske havets dyb. Skibet medbringer også kajakker og zodiac-gummibåde, der giver gode muligheder for at drage på tur tæt på kysten og til mindre havne, hvor store skibe ikke kan komme.

Glæd dig til store gastronomiske oplevelser ombord på udvalget af restauranter, der bl.a. tæller en hovedrestaurant, en sushi- og sashimibar og en grillrestaurant, der serverer friske skaldyr og steaks. Nyd en drink i loungen eller baren, og slap af i de behagelige omgivelser.

Suiter og staterooms

Seabourn Venture blev indsat i 2022 og har en kapacitet på blot 264 gæster. Det giver en meget intim og personlig oplevelse ombord. Der er i alt 132 suiter – alle udvendige med privat altan, så gæsterne kan nyde den smukke natur og dyrelivet i fred og ro.