Silver Dawn

Gæster: 596
Besætning: 411
Indsat: 2021
Antal restauranter: 8

Silver Dawn blev indsat i april 2022 og er dermed et af de nyeste og på samme tid mest luksuriøse af Silverseas skibe. Skibet, som spejler sig i søsterskibene Silver Moon og Silver Muse, formår på smukkeste vis at blande klassisk og moderne design og fremstår som et af de absolut mest elegante krydstogtskibe i Silverseas omfattende flåde.

Som noget helt nyt kan du nyde Otium, et banebrydende nyt spa- og wellness-koncept inspireret af traditionelle romerske bade og Romerrigets helligelse af frihed, fordybelse og nydelse. Forkæl dig selv med en personlig tilpasset spabehandling i de ultraluksuriøse Otium-omgivelser og sæt sløjfe på oplevelsen med et glas champagne, chokolade eller frisk frugt i spaloungen efterfølgende, eller lad behandlerne komme til dig i din suite, hvor de kan forvandle din balkon eller dit badeværelse til din egen private spa.

Med intet mindre end 8 restauranter og caféer ombord på Silver Dawn er du garanteret et bredt udvalg af lækker mad til enhver smag – fra det populære S.A.L.T.-koncept, hvor du kan komme helt tæt på rejsedestinationen gennem autentiske, regionale retter til elegante La Dame, hvor fine dining møder det bedste det franske køkken har at tilbyde. Fællesnævneren for alle restauranterne er et yderst højt serviceniveau.

I S.A.L.T. Lab vækkes rejsemålet yderligere til live i form af workshops, hvor gæsterne kan lære at lave lokale retter eller præsentationer fra lokale kokke eller producenter.

Om aftenen kan du fordøje dagens indtryk til tonerne fra et liveband i en af de mange lounges, prøve lykken i kasinoet eller se en musik- eller teaterforestilling i Venetian Lounge.

Silver Dawn har 9 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, er minimum 88 m2. Alle suiter ombord tilbyder butlerservice, der bl.a. serverer ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.