Silver Muse

Gæster: 596
Besætning: 411
Indsat: 2020
Antal restauranter: 8

Silver Muse er et af Silverseas mest populære krydstogtskibe på grund af skibets rummelige suiter, elegante indretning, lækre restauranter og konsekvente, høje service. Og med plads til blot 596 gæster og 411 besætningsmedlemmer vil du møde en besætning med masser af overskud og evnen til at overraske gang på gang.

Som på søsterskibene Silver Dawn og Silver Moon finder du intet mindre end 8 restauranter ombord, hver med deres egen unikke menu. Atlantide tager udgangspunkt i alt det gode fra havet, mens du på Kaiseki, en specialrestaurant, kan opleve det japanske køkken, centreret omkring traditionel teppanyaki-menu. Er du mere til en uformel middag i afslappede omgivelser, er Spaccanapoli stedet: sæt tænderne i en lækker pizza lavet med de bedste italienske ingredienser.

De kunstinteresserede kan nyde et let måltid eller en drink i Arts Café. Caféen udstiller en række etablerede og nye kunstnere og er samtidig et roligt og afslappende sted til fordybelse og afslapning. I spaen finder du udover sauna og dampbad også en udendørs jacuzzi og en spamenu med et bredt udvalg af behandlinger til både ham og hende.

Om aftenen kan du fordøje dagens indtryk til tonerne fra et liveband i en af de mange lounges, prøve lykken i kasinoet eller se en musik- eller teaterforestilling i Venetian Lounge.

Silver Muse har 9 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, er minimum 88 m2. Alle suiter ombord tilbyder butlerservice, der bl.a. serverer ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.

Vancouver til Seward (Anchorage)

Vancouver - Seward (Anchorage)
26/06/2024 til 04/07/2024 (8 nætter)
Fra 40.475 pr.person

Seward (Anchorage) til Vancouver

Vilde, vidunderlige Alaska
Seward (Anchorage) - Vancouver
21/08/2024 til 02/09/2024 (12 nætter)
Fra 56.500,- pr. person