Silver Origin

Gæster: 100
Besætning: 90
Indsat: 2020
Antal restauranter: 2

Intet andet ekspeditionsskib er bedre udstyret til at give dig det bedste af Galapagos. Silver Origin er bygget til opgaven: store panoramavinduer giver uspoleret udsigt til de smukke omgivelser udenfor, den nyeste teknologi sikrer ansvarlig sejlads over de uberørte koralrev, og en besætning med ecuadorianske eksperter står klar med usammenlignelig lokalviden om alt fra natur og dyreliv til kultur og historie.

I designet af Silver Origin er der lagt vægt på at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse i Galapagos. Næsten uanset hvor på skibet, du befinder dig, er du garanteret panoramaudsigt. Observation & Stargazing Platform er desuden udstyret med kikkerter og specielle udkigsposter, så du får destinationen endnu tættere på, og i suiterne sørger specialbyggede balkoner for optimal udsigt. Nogle suiter har endda brusekabiner og badekar med havudsigt!

Ekspeditionerne på Silver Origin er et kapital for sig. De starter typisk i Basecamp, en såkaldt videnskabs-lounge, hvor du kan finde et bredt udvalg af materialer om Galapagos’ unikke natur og historie. Et hold af passionerede eksperter, som er certificerede af National Park of Galapagos, leder kyndigt udflugterne og uddyber yderligere til spændende foredrag og undervisning om bord.

Autenticitet og fordybelse er også nøgleordene, når det kommer til gastronomien på Silver Origin. På menuen i The Grill og The Restaurant finder du derfor en række lokale retter tilberedt med friske lokale ingredienser og efter traditionelle forskrifter, så du kan opleve smagen af Ecuador og Galapagos. Kokkene holder også workshops, hvor du kan lære at lave de lokale retter.

Galapagos-øerne er et af verdens mest beskyttede øhave og Silver Origin er udstyret med moderne teknologi, som sikrer mindst mulig forstyrrelse af det følsomme økosystem. Alle gæster får udleveret en metalflaske, som man kan fylde på stationer rundt om på skibet, som bruger et specielt vandfiltreringssystem. På den måde sparer man tusindvis af plastikflasker hvert år.

Silver Origin har mange forskellige suite-kategorier at vælge imellem, alle med privat balkon og butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Silver Origins spændende sejlprogram.

Galapagos

I Darwins fodspor: Det ultimative Galapagos-eventyr
San Cristóbal - San Cristóbal
18/01/2025 til 25/01/2025 (9 nætter)
Fra Fra kr. 99.990 pr. person