Silver Ray

Gæster: 728
Besætning: 556
Indsat: 2024
Antal restauranter: 7

Silver Ray indsættes i sommeren 2024 og er ligesom sit søsterskib, Silver Nova, et revolutionerende krydstogtskib med et stort fokus på innovation. Forvent banebrydende design, den nyeste teknologi, et væld af restauranter og barer, lækre, nydesignede suiter og Silverseas kendte, høje serviceniveau. Med andre ord hæver rederiet i den grad baren for, hvad man kan forvente sig af verdens bedste krydstogtskibe.

Ombord vil du finde mange af Silverseas varemærker i ny indpakning. De populære restauranter The Grill og Spaccanapoli serverer lækre signaturretter i smukke nye omgivelser i The Marquee, en elegant indrettet udendørs terrasse med en afslappet stemning og uforstyrret udsigt.

Andre af Silverseas restauranter, den internationale restaurant Atlantide, den lækre franske restaurant La Dame og ikke mindst S.A.L.T. Kitchen, som serverer mad inspireret af rejsemålet, er også at finde i nye, stilfulde omgivelser.

Skibets banebrydende, asymmetriske design giver optimal pladsbenyttelse på dæk og i fællesarealer samt større vinduer i restauranterne. En ny tilgang til balkoner gør, at mange suiter har 270 grader uforstyrret udsigt. Der er hele 13 suitekategorier at vælge imellem – kun Silver Nova har lige så mange kategorier at vælge imellem – og alle suiter har vinduer fra gulv til loft, så du har den bedst mulige udsigt.

Som det første krydstogtskib i verden udleder Silver Ray ingen harmfulde stoffer, når det ligger i havn. Samtidig er det udstyret med en avanceret hybridmotor, som minimerer det miljømæssige aftryk og reducerer skibets udledning med mere end 40% sammenlignet med de andre skibe i Silverseas flåde.

Alle suiter har butlerservice og 24 timers gratis roomservice med ægte caviar og champagne ad libutum.

Kontakt os og hør nærmere om Silver Rays mange bæredygtige tiltag, skibets nydesignede suiter og spændende sejlprogram.

Venedig til Athen

Middelhavets smukkeste kyster
Fusina (Venedig) - Piraeus (Athen)
06/08/2024 til 17/08/2024 (11 nætter)
Fra 52.890,- pr. person

Piraeus (Athen) t/r

Græske glimt og tyrkiske toner
Pireaus (Athen) - Piraeus (Athen)
17/08/2024 til 25/08/2024 (8 nætter)
Fra 59.300 pr. person