Silver Shadow

Gæster: 392
Besætning: 302
Indsat: 2000
Renoveret: 2019
Antal restauranter: 4

Sejl med Silver Shadow til nogle af verdens mest eftertragtede rejsemål og oplev prisvindende service, gastronomi og forkælelse ombord.

Silver Shadow er et af Silverseas mest populære skibe, og det er let at forstå hvorfor. Skibet har plads til blot 392 gæster og 302 besætningsmedlemmer, så du er garanteret en intim krydstogtoplevelse, hvor gæsten altid er i fokus. Og med et alsidigt sejlprogram, som dækker næsten hele kloden fra Reykjavik og Auckland i nord og syd til Manila og New York i øst og vest, vender gæster tilbage til Silver Shadow igen og igen.

Skibets faciliteter inviterer til både fordybelse og forkælelse. I Panorama Lounge og Observation Lounge finder du elegante rammer for en drink med venner eller en stille stund med en bog. Om aftenen er der live musik med skibets jazzband eller en dygtig solist. The Show Lounge viser flot opsatte musicals, shows, spillefilm og kulturel underholdning. Trænger du til at bevæge dig kan du gratis tilmelde dig en pilates- eller yogatime med skibets fitnessinstruktør, eller blot slappe af med en behagelig massage i Zagara Beauty Spa.

Der er 4 restauranter ombord. På The Grill kan du tilberede din egen mad på din personlige lavasten, som kan blive op til 400 grader varm, mens La Dame overlader madlavningen til dygtige kokke med fokus på det franske køkken. La Terrazza serverer autentiske italienske favoritter, mens The Restaurant er stedet for varieret international gastronomi.

Silver Shadow har 9 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, er minimum 85 m2. Alle suiter ombord tilbyder butlerservice, der bl.a. serverer ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Silver Shadows spændende sejlprogram.

Quebec til New York

Et sommereventyr gennem Canada og New England
Quebec - New York
17/08/2024 til 29/08/2024 (12 nætter)
Fra Fra kr. 66.750,- pr. person