Silver Spirit

Gæster: 608
Besætning: 411
Indsat: 2009
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 8

Silver Spirit har plads til 608 gæster og 411 besætningsmedlemmer. Ombord finder du et stort udvalg af lækre restauranter og barer, behagelige lounges, komfortable suiter og dejlige faciliteter.

Når sulten melder sig, er der intet mindre end 8 restauranter at vælge imellem, foruden roomservice. På Hot Rocks er det muligt selv at tilberede din steak eller fisk på en individuel lavasten, som kan blive op til 400 grader varm, mens raffinerede La Dame overlader madlavningen til dygtige kokke med udgangspunkt i det franske køkken. I Seishin, som betyder spirit på japansk, finder du moderne japanske retter med sushi og sæsonens bedste råvarer.

Om dagen kan du tilbringe tid i det lækre poolområde, hvor opmærksomt personale står klar med et blødt håndklæde, når du kommer op fra poolen, eller en drink lige når du mærker tørsten melde sig. Når Silver Spirit sejler i koldere klimaer, er poolen selvfølgelig opvarmet. Trænger du til at få sved på panden, har fitnesscentret et bredt udvalg af nye maskiner, og du kan også tilmelde dig en fitnesstime eller tage en privattime med skibets personlige træner.

Om aftenen forvandles Venetian Lounge til et sandt underholdningsmekka, hvor flotte shows, talentfulde solister, musikere og skuespillere sørger for underholdning i verdensklasse. Loungen danner også indimellem rammen for spændende foredrag og filmvisninger.

Silver Spirit har 9 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, er minimum 114 m2. Alle suiter ombord tilbyder butlerservice, der bl.a. serverer ægte caviar og champagne ad libitum.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Silver Spirits spændende sejlprogram.

Cape Town t/r

Sydafrika i al sin pragt
Cape Town - Cape Town
07/02/2025 til 22/02/2025 (15 nætter)
Fra Fra kr. 67.500- pr. person