Star Pride

Gæster: 312
Besætning: 190
Indsat: 1988
Renoveret: 2021
Antal restauranter: 6

Star Pride er stor nok til, at du kan blive forkælet og underholdt, og lille nok til at anløbe smukke, små havne som Sanary-sur-Mer og Seville, smalle kanaler som Korinthkanalen og Kielerkanalen og godt gemte bugter og grotter, som andre ikke kan komme til.

Denne enestående yacht er netop blevet gennemrenoveret for at kunne tilbyde endnu mere af det, gæsterne ombord elsker. Nye fællesområder inkl. to nye restauranter, en ny spa, infinity pool og fitnessområde. Yachten har desuden fået installeret nye badeværelser i samtlige suiter og tilføjet en helt ny kategori af Star-suiter med forbedret planløsning.

Star Pride har i alt 4 forskellige restauranter samt en lounge cafe, hvor der serveres sandwich. Der arrangeres typisk én ”Deck Dinner BBQ” på hvert cruise.

Derudover er der room service 24 timer i døgnet. Så uanset, hvad du har lyst til, kan du få det serveret – uagtet tid på døgnet.

Alle Windstar Star Prides 156 suiter er min. 26 m2 store med havudsigt – det perfekte, fredfyldte sted til se gletsjere og fjorde glide forbi. Der er i alt 8 suite-kategorier på skibet. Den største, Grand Owner’s Suite, er 128 m2.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier og Windstar Star Prides spændende sejlprogram.

Edinburgh til Reykjavik

Nordens dramatiske skønhed
Edinburgh, Skotland - Reykjavik, Island
10/06/2024 til 25/06/2024 (11 nætter)
Fra 28.500 pr. person