Gitte Kühn, Travel Designer

Gitte har været i rejsebranchen i ca. 25 år. De sidste 16 har hun siddet dedikeret med eksklusive krydstogter til et kræsent publikum og har kontakter over det meste af verden. Den lange tid i branchen har givet Gitte et omfattende netværk – og et indgående kendskab til udsøgte rejseoplevelser, intime yachter, store ekspeditionsskibe og unikke resorts og boutiquehoteller. Hun er ekspert i at designe rejser målrettet den enkelte, uanset hvor i verden turen går hen.

Gitte selv elsker alle aspekter af at rejse, men særligt gastronomien er vigtig for hende. Hun prioriterer derfor altid kvaliteten af maden og et stort udvalg af restauranter højt på sine egne ferier. Ferier, der helst skal foregå ombord på et krydstogtskib, der er Gittes foretrukne ferieform. Faktisk føler hun først for alvor, at hun er på ferie, når hun er på plads i sin suite og skibet stævner ud. Så falder skuldrene helt ned på plads.

Jane Boserup, Travel Designer

Med mere end 30 år i rejsebranchen er Jane velbevandret inden for alle typer rejser. De seneste mange år har hun solgt krydstogter til hele verden og opbygget et solidt netværk blandt førende rederier. Hun er ekspert i at vejlede og rådgive, og hendes indgående kendskab til verdens afkroge og en perlerække af krydstogtskibe, resorts og hoteller giver hende det perfekte udgangspunkt for at designe drømmerejsen til lige netop dig – baseret på dine ønsker og behov. Helt ned i den mindste detalje.

Selv elsker Jane at være på cruise. Det er en komfortabel rejseform og en måde at rejse på, hvor man oplever mange ting og får en smagsprøve på hvert land, man anløber. Samtidig er det en rigtig god måde at rejse flere generationer sammen, fordi her er noget for alle. Generelt betragter Jane cruises som den ultimative selvforkælelse med fantastisk service og gastronomi af høj kvalitet – og en rejseform, der giver en unik mulighed for at få fantastiske rejseoplevelser. Kælvende isbjerge i Glacier Bay, Alaska, er blot én af dem.