Crystal Cruises

Bedre end nogensinde

Oplev en verden af ekstravagance og uforglemmelige eventyr med Crystal Cruises. Det legendariske rederi har nu fået nyt liv – og bliver med garanti bedre end nogensinde. Visionære Manfredi Lefebvre d’Ovidio, tidligere formand og ejer af Silversea Cruises, har købt Crystal Cruises’ brand og skibe i samarbejde med den anerkendte tour-operatør A&K.

Det nye management har sat sit præg på Crystal Cruises og løftet brandet til nye højder. Med passion for kvalitet og detaljer er der investeret i en totalrenovering af Crystal Serenity og Crystal Symphony, bl.a. ved at sammenslå flere af de mindste suiter og dermed nedsætte kapaciteten med ca. 25 pct. Til gengæld fremstår skibene nu nærmest som moderne flydende oaser af raffinement og top komfort.

Fra det øjeblik, du går om bord på et Crystal Cruises-skib, omfavnes du af en atmosfære af luksus, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Fra overdådige suiter til smukt designede lounges, barer og restauranter, er hvert hjørne af skibet re-designet med en passion for at skabe den ultimative rejseoplevelse.

Ombord er der utallige muligheder for at forkæle alle sanser. Nyd en afslappende spadag i et topmoderne wellnesscenter, hvor dygtige terapeuter tilbyder en bred vifte af behandlinger. Dyk ned i en god bog fra bibliotekets omfattende samling, eller tag del i en inspirerende forelæsning om kultur, historie eller kunst.

Verdens mest berømmede rederi

Hele 22 gange i træk har Crystal Cruises vundet verdens mest eftertragtede pris fra Conde Nast som verdens bedste rederi. Og det er der ikke noget at sige til. Service og elegance er enestående, og så har vi ikke engang nævnt gastronomien endnu. En de ting, Crystal Cruises er bedst kendt for, er rederiets fabelagtige gastronomi. Målet om kulinarisk perfektion er lykkedes i samarbejde med verdenskendte kokke, som skaber uforglemmelige spiseoplevelser ombord, lige fra gourmetmåltider i den elegante hovedrestaurant eller autentisk gastronomi i en af skibets special restauranter. Værd at nævne er det, at disse unikke spiseoplevelser er en del af rederiets ’alt inklusive’-koncept og omfatter bl.a. restauranten Umi-Uma der ledes af verdenskendte Nobu Matsuhisa.

Crystal Cruises er desuden kendt for deres ekstraordinære rejseruter og destinationer. Uanset om du drømmer om at udforske Caribiens solkyssede strande, Alaskas majestætiske fjorde eller de eksotiske kulturer i Asien, tager Crystal Cruises dig med på en rejse, der både vil forbløffe og berige din sjæl.

Crystal Cruises er mere end bare et krydstogtrederi – det er en rejseoplevelse, der vækker din indre eventyrlyst og inviterer dig til at skabe uforglemmelige minder. Med en saltvandsindsprøjtning af talent, vision og smag fra de nye ejere er Crystal Cruises blevet det nye symbol på ekstravagance, komfort og unikke oplevelser i verdensklasse.


Fakta om Crystal Cruises

Antal skibe: 2
Destinationer: Hele verden, herunder Middelhavet,Caribien, Stillehavet og Fjernøsten

Dresscode: Gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranter (kun til middag)

Jeans, klip-klapper, t-shirts og korte bukser er ikke ønsket i restauranterne om aftenen.

Elegant Casual: Skjorte med jakke (evt. uden slips)