Scenic Cruises

"Discover the wonder beyond"

”Discover the wonder beyond”. Det er mottoet hos det australske rederi Scenic Cruises, der har sat nye standarder inden for flod-, ekspeditions- og oplevelseskrydstogter.

Begrebet ’eksklusive rejser’ tages til et helt nyt niveau, når du rejser med Scenic Cruises. Alt er inkluderet, kun undtaget helikopter og u-båds-ture, så du kan forvente rejseoplevelser langt ud over det sædvanlige.

Vælg mellem krydstogter på verdenshavene eller flodkrydstogter i det meste af verden – uanset hvad du vælger, er du garanteret et tårnhøjt niveau. Lige fra de nye European Space-Ships på floderne til de banebrydende Discovery Yachts på verdenshavene – alle med prisvindende service og mindeværdige udflugter. Scenic Cruises går altid lidt længere for at sikre dig unikke oplevelser, komfort og tilfredshed. 

Gourmetmåltider, fantastisk service og uforglemmelige ekskursioner og oplevelser er alt sammen inkluderet i prisen. Scenic Cruise garanterer dig ren, uforfalsket afslapning med ro til at fordybe dig, hvad enten du er på et ekspeditionskrydstogt og tager på oplevelse i helikopter, undervandsbåd eller zodiac-gummibåd, eller du er på flodkrydstogt og fortaber dig i den storslåede udsigt over flodbredderne.

Med Scenic Ocean Cruises kan du udforske nogle af verdens mest unikke destinationer uden at gå på kompromis med service og “all inclusive-luksus”. Sejlplanerne omfatter bl.a. Antarktis, Svalbard, Grønland, den berømte North West Passage, South Pacific-øerne til Barrier Reef og imponerende Kimberley i Australien. Prøv også Scenic på flere naturskønne floder i verden, fra Donau- og Douro-floderne til Mekongfloden med Vietnam, Cambodia og besøg i templerne omkring Siem Reap og Angkor Wat som hovedattraktion.

Fakta om Scenic Cruises

Antal skibe: 2 ekspeditionsskibe, 13 flodkrydstogtskibe

Destinationer: Ekspeditionskrydstogter til hele verden, bl.a. Arktis, Antarktis og Grønland. Flodkrydstogter i Europa og Sydøstasien.

Dresscode: Elegant Casual: Skjorte med jakke (evt. uden slips). Gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranter (kun til middag)

Der er generelt ikke tvungen dress-kode i udvalgte alternative eller udendørs restauranter.

Jeans, klip-klapper, t-shirts og korte bukser er ikke ønsket i restauranterne om aftenen.