Windstar Cruises

Blandt verdens første deluxe-rederier

Hos Windstar Cruises er mottoet ’180 grader fra det normale’, og for enhver, der har haft fornøjelsen af at sejle med rederiets enestående skibe, er det tydeligt hvorfor. Windstar er et yderst anerkendt boutique-rederi med 6 små skibe, der maksimalt medtager 350 gæster. Rederiet har over 35 års erfaring og var blandt verdens første deluxe-rederier.

Skibenes mindre størrelse giver mulighed for at anløbe havne og destinationer, de fleste almindelige krydstogtskibe ikke har mulighed for. 

Alle rederiets skibe har en vandsports-platform, som er yderst populær, når den er i brug. Her kan man dyrke vandsport eller tage en svømmetur uden at skulle i land.

Skibene er store nok til forkælelse og oplevelser i topklasse, men samtidig små nok til at anløbe små, intime havne. Størrelsen giver også mulighed for at sejle igennem Korinthkanalen i Grækenland 

De 3 mega-yachts har nogle af branchens bedste og mest rummelige suiter på minimum 26 m2. De er netop alle blevet totalt renoverede for mere end 1,7 mia. kr. (250 millioner $) ialt og fremstår som nye.

Windstar Cruises sejler over det meste af verden; Europa, Caribien, Costa Rica, Panamakanalen, Asien, Alaska, Canada, New England, Centralamerika, Mexico, USA’s vestkyst og omkring Tahiti.

Rederiet er kendt for exceptionel – og prisvindende – service, innovative kulinariske programmer og er det officielle rederi for ”James Beard Foundation”, en nonprofit kulinarisk kunstorganisation opkaldt efter den anerkendte kok James Beard.

På udvalgte ture er der spændende foredragsholdere, guides og naturforskere, lige som du kan nyde op til 3 specialrestauranter uden ekstra betaling.

Windstar Cruises er en del af Xanterra Travel Collection, der er kendt for sin gæstfrihed og fokus og arbejde med at reducere klimaaftrykket.

Fakta om Windstar Cruises

Antal skibe: 6 (3 mega-yachts og 3 sejlskibe)
Destinationer: Hele verden

Dresscode: Elegant Casual; Skjorte med jakke (evt. uden slips), gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranter (kun til middag).

Jeans, klip-klappere, t-shirts og korte bukser er generelt ikke ønsket i restauranten om aftenen.