Inspiration

Destinationen i sig selv gør det ikke alene. Som en smuk kulisse danner den rammen for din rejse – men det sublime opstår først for alvor, når alle detaljer er på plads og spiller sammen på samtlige violinstrenge. Først her fuldendes din rejseoplevelse. 

Hos Gaia Travel rammer den helstøbte harmoni uundgåeligt, uanset hvilket af vores skibe du sejler med. Om du er på en spændende ekspedition omkring Svalbard eller en eksklusiv yacht på vej til St. Barths. På et flodkrydstogt eller en crossing over Atlanten. I et tog gennem storslåede landskaber eller på et unikt resort langt fra alfarvej.

Togrejser på første klasse

Tag togrejsen til et helt nyt niveau, når du oplever nogle af de smukkeste jernbaner i verden fra nogle af de mest eksklusive tog i verden. Få fornemmelsen for den fantastiske rejseform, der bringer dig fra A til B – eller måske hele vejen til C eller D – med stil, og drøm dig tilbage til dengang, hvor toget var den eneste rigtige måde at rejse på, og hvor slow travel var en nødvendighed snarere end en moderne luksus.

Unikke resorts

Der er resorts, og så er der resorts. Dem med et helt særligt serviceniveau og en beliggenhed ud over det sædvanlige. Til søen. På stranden. I regnskoven. På kanten af en bjergkam. Eller hvor du ellers kunne forestille dig at bo. Hos Gaia Travel er vi eksperter i at finde de allermest unikke hoteller og resorts. Dem, du slet ikke vidste fandtes. Der, hvor du slet ikke havde fantasi til, at man kunne bo. Lige når du ønsker det.

Uforglemmelige generationsrejser

Sæt hele familien stævne under fjerne himmelstrøg, og pak hverdagen væk for en stund. På en generationsrejse kan alle få den ferie, de drømmer om, samtidig med at I skaber nye minder i en ny kultur. Sammen. Kombinér interesser på tværs af generationer, og få fælles oplevelser og referenceramme på nogle af verdens smukkeste destinationer. Til lands eller til vands – og måske en lille smule i luften.

Solorejser, du husker

Nye oplevelser og kulturer er ikke kun forbeholdt dem, der har nogen at rejse sammen med. Faktisk foretrækker mange at rejse alene, da det giver en unik frihed og ultimativ mulighed for at forfølge egne interesser. Hvor har du altid drømt om at rejse hen? Hos Gaia Travel har du mulighed for at indfri drømmen og komme på en rejse, du vil huske for altid.