Inspiration

Destinationen i sig selv gør det ikke alene. Som en smuk kulisse danner den rammen for din rejse – men det sublime opstår først for alvor, når alle detaljer er på plads og spiller sammen på samtlige violinstrenge. Først her fuldendes din rejseoplevelse.

Hos Gaia Travel rammer den helstøbte harmoni uundgåeligt, uanset hvilket af vores skibe du sejler med. Om du er på en spændende ekspedition omkring Svalbard eller en eksklusiv yacht på vej til St. Barths. På et flodkrydstogt eller en crossing over Atlanten. I et tog gennem storslåede landskaber eller på et unikt resort langt fra alfarvej.

Find inspiration til jeres næste krydstogt, i vores nye magasin.

Få vores magasin leveret i postkassen.

Togrejser på første klasse

Tag togrejsen til et helt nyt niveau, når du oplever nogle af de smukkeste jernbaner i verden fra nogle af de mest eksklusive tog i verden. Få fornemmelsen for den fantastiske rejseform, der bringer dig fra A til B – eller måske hele vejen til C eller D – med stil, og drøm dig tilbage til dengang, hvor toget var den eneste rigtige måde at rejse på, og hvor slow travel var en nødvendighed snarere end en moderne luksus.

Unikke resorts

Der er resorts, og så er der resorts. Dem med et helt særligt serviceniveau og en beliggenhed ud over det sædvanlige. Til søen. På stranden. I regnskoven. På kanten af en bjergkam. Eller hvor du ellers kunne forestille dig at bo. Hos Gaia Travel er vi eksperter i at finde de allermest unikke hoteller og resorts. Dem, du slet ikke vidste fandtes. Der, hvor du slet ikke havde fantasi til, at man kunne bo. Lige når du ønsker det.

Uforglemmelige generationsrejser

Sæt hele familien stævne under fjerne himmelstrøg, og pak hverdagen væk for en stund. På en generationsrejse kan alle få den ferie, de drømmer om, samtidig med at I skaber nye minder i en ny kultur. Sammen. Kombinér interesser på tværs af generationer, og få fælles oplevelser og referenceramme på nogle af verdens smukkeste destinationer. Til lands eller til vands – og måske en lille smule i luften.

Solorejser, du husker

Nye oplevelser og kulturer er ikke kun forbeholdt dem, der har nogen at rejse sammen med. Faktisk foretrækker mange at rejse alene, da det giver en unik frihed og ultimativ mulighed for at forfølge egne interesser. Hvor har du altid drømt om at rejse hen? Hos Gaia Travel har du mulighed for at indfri drømmen og komme på en rejse, du vil huske for altid.

For fulde sejl til Bahamas

Det er hårdt arbejde, men nogen skal jo gøre det. Gaia Travels Jesper Boas Smith har været en tur i Bahamas med verdens p.t. største sejlskib, Sea Cloud Spirit, fra Sea Cloud Cruises. Her er den helt rigtige maritime stemning – i smuk kombination med udsøgt service og interiør.

Læs om hans rejse fra Miamis pulserende liv til nogle af verdens bedste strande, hvor han møder Exumas berømte svømmende grise undervejs. Læs det hele her

RCCSE_15_Signature_Suite_BC_Bathroom_HIGH

Kurs mod fremtiden: Stille ekstravagance og ypperligt design

Silverseas nyeste skib, Silver Nova, er banebrydende, innovativt og et særdeles friskt pust til verdens etablerede krydstogtsflåde.

Tag med  Gaia Travels Jesper Boas Smith på en såkaldt ’shakedown’ med et stage-of-the-art-skib, som i dén grad sætter standarden for fremtidens cruises. 

Læs om Silver Nova, og de fantastiske rejser Gaia Travel tilbyder med skibet her 

Som at sejle med din helt egen yacht...

Moderne. Cool. Stilren. Det er bare nogle af de ord, der kendetegner mega yachten Emerald Azzurra. Forkælelse, kvalitet og stilfuld dekadence er nogle andre.

Tag med Gaia Travels Gitte Kühn fra Aqaba i Jordan til Hurghada  og lad dig inspirere af en udsøgt tur med den imponerende mega yacht, som maksimalt har plads til kun 100 gæster. 

Læs Gittes beretning her.