Oceania Cruises

Anerkendt rederi med fokus på gastronomi og afslappet livsstil

I mere end 20 år har Oceania Cruises begejstret og bevæget deres gæster med personlig service, lækkert designede skibe, populære rejsemål og ikke mindst noget af den bedste gastronomi til søs.

Her møder besætningen dig med smil og imødekommenhed, så du øjeblikkeligt føler dig hjemme. Tjenerne i restauranterne kender hurtigt dit navn og dine præferencer og stewarden sætter en ære i jeres kahyt altid fremstår ryddet, rengjort og indbydende. Vælger du en af skibets større suiter, bliver du forkælet af en butler, der måske kommer med kanapeer, serverer eftermiddagste på din balkon og pudser dine sko, uden at du har bedt om det. Du kan også få ham til at følge op på jeres bordreservationer.

Oceania Cruises er kendt og elsket for deres høje kulinariske niveau. Udover hovedrestauranten finder du op til fire gratis alternative restauranter, hvor dygtige kokke brillerer med alt fra franske og italienske klassikere til saftige steaks, frisk fisk og skaldyr. Er der en særlig begivenhed, der skal fejres, kan I leje ”Privee” lokalet, hvor gæsterne kan vælge mellem et kæmpe udvalg af salater, pasta og italienske retter, eller gå på opdagelse i det saftige udvalg af ”prime” kvalitets kød. 

På rederiets tre nyeste skibe, kan man tilkøbe ”La Reserve” oplevelsen, hvor overdådige menuer kombineres med særligt udsøgte vine. Det kan f.eks. være den omtalte ”Dom Perignon” menu, hvor alle retter sammensættes med forskellige champagner fra det berømte hus.

Alle skibene i flåden er nyrenoverede og fremstår elegante og med rigelig plads i fællesområderne. Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling eller massage i spaen, eller nyd solens varme ved poolen. På udvalgte skibe finder du udover et fitnesscenter også golf- og fitnessbane. 

Fakta om Oceania Cruises

Antal skibe: 7 (et nyt på vej)
Destinationer: Hele verden samt jordomsejlinger
Dresscode: Elegant Casual; Skjorte med jakke (evt. uden slips)
Gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranter (kun til middag)

Jeans, klip-klappere, t-shirts og korte bukser er generelt ikke ønsket i restauranterne om aftenen.