Seabourn

Udsøgte krydstogtoplevelser i mere end 35 år

Seabourn er et af de førende rederier inden for udsøgte krydstogtoplevelser og har sat standarden for ekstraordinære rejseoplevelser i mere end 35 år. Seabourn er det oplagte valg for dig, der foretrækker mindre skibe, top gastronomi, personlig service og afslappet elegance 

Rederiet har i alt syv skibe, hvoraf de to er ekspeditionsskibe og de fem øvrige klassiske krydstogtskibe. Alle er særdeles eksklusive og smukt designede med plads til at slappe af og nyde rejsen i ro og mag. Der er ca. 1,4 besætningsmedlem pr. suite/par på de traditionelle krydstogtsskibe og ca. 1,8 besætningsmedlem pr. suite/par på ekspeditionsskibene. Du kan altså være sikker på et højt niveau af personlig service og at alle dine ønsker bliver opfyldt hurtigt og gnidningsfrit.

Et Seabourn-krydstogt er til livsnyderen, der ønsker at kombinere de bedste ting her i livet: afslapning i spaen, masser af plads til hver gæst, gourmetmåltider i verdensklasse og udforskning af nogle af de mest spændende destinationer i verden. Seabourns flåde sejler til alle 7 kontinenter; bl.a. Antarktis og Sydamerika, de smukke de vilde landskaber i Alaska, Europas historiske byer, Asiens attraktioner, Australien og Caribiens solrige strande. 

På grund af skibenes relativt beskedne størrelse kan de lægge til i mindre havne, hvor de store skibe hverken kan eller må anløbe. De mindre skibe får typisk de bedste anløbspladser og er dermed tættere på centrum end de store skibe.

Rederiet tænker samtidig bæredygtig praksis ind i mange facetter af driften. Samtlige skibe er udstyret med de nyeste miljøvenlige teknologier, og der arbejdes aktivt på at reducere flådens miljøpåvirkning.

Ud over udsøgte rejseoplevelser og spændende destinationer er Seabourn kendt for at tilbyde en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige i skibenes spændende restauranter. Ombord er der flere alternative restauranter og spisesteder at vælge imellem, hvor du kan nyde alt fra lækre gourmetmåltider til mere simple menuer serveret al fresco på dækket.

Hovedrestauranten ombord på skibene er The Restaurant, hvor du kan nyde en række forskellige internationale retter, der er tilpasset madtraditionerne på de destinationer, du besøger. Seabourn har ”open seating” i hovedrestauranten, hvor man bare kan indfinde sig i restaurantens åbningstid. Det koster ikke ekstra at spise i de alternative restauranter, men der kræves reservation. 

”The Grill by Thomas Keller”, som i parentes bemærket er overvåget af den prisvindende Michelin-kok, og inspireret af den klassiske amerikanske restaurant fra 50’erne og 60’erne – i en elegant og sofistikeret atmosfære. Menukortet fokuserer på opdaterede versioner af ikoniske amerikanske retter. Bordreservation påkrævet.

The Colonnade og The Patio er mere uformelle restauranter, hvor du kan vælge mellem f.eks. frisk fisk, salater og grillede specialiteter. Dertil kommer skibenes omfattende roomservice-menu, hvor retterne kan blive serveret ”ret for ret” i din suite eller på din balkon. 

Ombord på et Seabourn-skib har du et væld af fordele, lige fra ”Alt inklusive” med alle måltider, champagne, vin, drinks og andre drikkevarer til 24 timers roomservice, inkluderede drikkepenge, havneskatter og Wi-Fi. 

Suiterne er alle udvendige, store og rummelige med enten panoramavinduer eller privat balkon. På flere af skibene har alle suiter balkon.

Fakta om Seabourn

Antal skibe: 7, heraf 2 ekspeditionsskibe og 5 klassiske krydstogtskibe
Destinationer: Hele verden. På vores hjemmeside kan du finde et udvalg af Seabourns krydstogter – men vi kan tilbyde mange flere afgange, også selv om de ikke umiddelbart fremgår. Kontakt os for at høre nærmere.

Dresscode: Varierende mellem ”Uformel” og ”Casual”: Skjorte med jakke (evt. uden slips). 

Generelt bliver dresscode ombord mere og mere afslappet. Der er kun få formelle aftener, og de lægges typisk på dage til søs eller til kaptajnens velkomst. På ekspeditionsskibene er der ingen formelle aftener – på de andre skibe er der én formel aften på krydstogter op til 13 nætter.

Ønsker du ikke at overholde dresscoden, er det altid en mulighed at spise i den mere uformelle restaurant The Colonnade eller i ”Earth & Ocean” på pooldækket.