Cunard

På krydstogt til populære destinationer

Drømmer du om et eventyrligt krydstogt med en afslappet stemning og mange muligheder for at opleve flere destinationer?

Så er en krydstogtsrejse ombord på et af Cunard skibe det oplagte valg. Få rederier formår nemlig at skabe den helt rette balance mellem tradition og fornyelse, som Cunard, der startede tilbage i 1840 med at transportere passagerer og post over Atlanten på dampskibe. 

Efter en såkaldt 'crossing' over Atlanterhavet', byder Frihedsgudinden velkommen til New York.

Spændende destinationer

Selvom der gennem årene er kommet et hav af spændende destinationer som Dansk Vestindien, Caribien, den kroatiske skærgård, Den Dominikanske Republik og British Columbia til, er netop de populære crossings over Atlantens åbne hav med verdens eneste oceanliner, Queen Mary 2, stadig en af de rejser, som står på rigtig manges ønskeliste.
Og dét med god grund.

Men også krydstogter i Nordeuropa, hvoraf flere har besøg i København og Skagen, eller en rejse i Middelhavet er en rejseoplevelse ud over det sædvanlige. 

Nyd en klassisk 'afternoon tea' ombord.

Klassiske krydstogter med stolte traditioner

På Cunards mange forskellige krydstogtsruter – og skibe – holdes de stolte maritime traditioner i hævd.

Fra det øjeblik man stiger ombord på et af rederiets skibe, kan man nyde de smukke, brede promenadedæk og den gennemførte klassiske indretning.

 Den traditionelle Afternoon Tea serveres i det smukke Queens Room, hvor tjenere i hvidt tilbyder de fineste fingersandwich og kager, samt Cunards berømte friskbagte scones med clotted cream og syltetøj – til tonerne fra et klassisk strygeorkester, en pianist eller harpespiller.

Fantastiske oplevelser, som går lige i hjertet, sætter stemningen for hele rejsen – og er indbegrebet af et klassisk Cunard-krydstogt. 

 
Prøv kræfter med klassiske diciplier som fægtning ombord.

Store oplevelser og fantastisk underholdning

En af de spændende aktiviteter ombord på Cunards krydstogter er de populære temaaftener, hvor samlingspunktet er Queens Room.

På de transatlantiske ”crossings” (afgange fra Europa til Nordamerika over Atlanterhavet) er der også fortsat et par temaaftener på skibene, hvor Princess Grill, Queens Grill og Britannia Restaurant emmer af en helt særlig stemning, når gæsterne er iført festtøj, smoking, selskabskjoler, og et stort bigband efterfølgende spiller op i Queens Room.

En stemning, som blot forstærkes med Cunards eminente besætnings ”White Star Service” i skibets elegante opgivelser. 

På dit krydstogt med Cunard er der rigeligt med tid til blot at slappe af.

Kombinér afslapning og fordybelse med kultur

Uanset om du sejler med Cunard på krydstogt i Middelhavet, Sydamerika, Australien, med stop i København eller rundt i Caribien, er der garanti for ren afslapning og en eksklusiv ferie på havet.

 Vælg kahytter, som opfylder jeres behov og ønsker, og sejl på eventyr over hele verden med vidunderlige udsigter fra jeres balkon under hele krydstogtet.

Dagene på havet nydes måske i solen ved poolen, og når krydstogtskibet er i havn, venter masser af seværdigheder og kulturelle højdepunkter på at blive opdaget.

Brug dagene i havn på en af de mange udflugter rederiet tilbyder, og oplev den skønne kombination af kultur og strandferie, som er det helt særlige ved krydstogt som rejseform. 

Cunards skibe sejler også i Norden, af og til med stop i København.

Aldrig et kedeligt øjeblik ombord

Uanset om du tilbringer to nætter eller flere uger ombord på skibet, er der aldrig et kedeligt øjeblik på et krydstogt.

Og med plads til mellem 2. 081 og 3000 gæster hører Cunards skibe til de mellemstore af slagsen, hvorfor du kan nyde godt af at væld af faciliteter som spa, pool, shows og aktiviteter under dit krydstogt.

 Der er forrygende restauranter, alternative restauranter og barer at vælge imellem, foruden 24 timers roomservice på skibet. 

Deltag også i en yoga- eller spinningtime, nyd en massage i spaen, prøv lykken i skibets kasino, eller fordyb dig i en af bibliotekets mange bøger, mens skibet glider uforstyrret gennem havet, og du nyder udsigten over Middelhavet, Norges smukke fjorde eller det imponerende Stillehav.

Måltider i hovedrestauranten er inkluderet i prisen, men der findes også flere á la carte restauranter ombord.

Store kulinariske oplevelser

En rejse med Cunards krydstogtskibe byder altid på gastronomi i absolut verdensklasse og flere alternative restauranter at vælge imellem på skibet.

Alle måltider i hovedrestauranten ombord er inkluderet i prisen, og man kan tilkøbe drikkepakker ombord efter behov.

 
Udsigten matcher det kulinariske udvalg ombord på Cunards skibe.

Fakta om Cunard

Kendetegn: Klassiske rejser med fokus på en traditionel krydstogtsoplevelse.

Destinationer: Hele verden samt jordomsejlinger og transatlantiske sejladser.

Dresscode: Elegant casual (skjorte og jakke) i indendørs barer, lounges og hovedrestauranter (kun til middag). Enkelte temaaftener.

Der er generelt ikke tvungen dress-kode i udvalgte alternative eller udendørs restauranter. Jeans, klip-klapper, t-shirts og korte bukser er dog ikke ønsket i restauranterne om aftenen.

Queen Anne 

Gæster: 2996

Besætning: 1225

Queen Mary 2

Gæster: 2691

Besætning: 1173

Queen Victoria

Gæster: 2061

Besætning: 913

Queen Elizabeth

Gæster: 2081

Besætning: 911