Riverside Luxury Cruises

Rør, føl og oplev Europas floder som aldrig før

Fortab dig i verden, og find dig selv på et flodkrydstogt med Riverside Luxury Cruises. Rederiet blev grundlagt i 2022 af Gerlach-familien og har hovedsæde i Hamburg. Koncernen driver også hoteller under navnet Seaside Collection.

Et flodkrydstogt med Riverside Luxury Cruises er en oplevelse for sanserne, hvor du kan se, røre, føle og opleve det bedste af Europa som aldrig før. Overalt ombord kan du nyde udsigten til de smukkeste landskaber, hyggelige byer, vinmarker og de mange sluser. Undervejs på din rejse er der altid noget at se på, uanset om du opholder dig i en af restauranterne eller på det store udendørs soldæk. Riverside tilbyder kort sagt uforglemmelige oplevelser, mens verden flyder forbi.

Floderne udgør en særlig del af den europæiske historie – engang store handelsruter, i dag en fredfyldt og bekvem måde at komme helt ind til centrum af flere af Europas flotteste byer. Vælg mellem et stort udvalg af landarrangementer, oplev hestene fra Den Spanske Rideskole i Wien eller tag på en cykeltur gennem de smukke landskaber. Oplev en overflod af kunst, gastronomi og arkitektur, og find de gode fund på en shoppingtur. Sidst på året tilbydes populære afgange til flere julemarkeder.

Oplev solnedgangen med et glas Taittinger-champagne i hånden, mens du betages af oplyste kirker, storslåede bygninger, flodernes krumning og slusernes teknik.

På land kan du fordybe dig i kulturen i nogle af Europas smukkeste byer, og ombord kan du nyde kulinariske specialiteter fra de regioner, du netop har udforsket. Restauranterne er bemandet af dygtige kokke, der dagligt overrasker med frisklavet pasta samt lokale, kulinariske kreationer.

Der er en særlig fleksibilitet ved at rejse med Riverside Luxury Cruises. Dagsprogrammerne kan udvides og kombineres efter behov, så du får præcis det krydstogt, du drømmer om. De kortere ruter er perfekte for en forlænget weekend eller en ekstra mini-ferie, og så er der også de længere rejser. Det er muligt at booke flere forskellige udflugter på land, og der er noget for enhver smag og interesse. Hos Riverside Luxury Cruises vækkes – og tilfredsstilles – passionen inden for bl.a. arkitektur og design, kunst og madlavning, historie og natur.

Riverside Luxury Cruises’ skibe er alle enestående og elegante – og anerkendt som nogle af de bedste i branchen. Ombord finder du alle moderne bekvemmeligheder, et udsøgt og smagfuldt design med plads til alle gæster i hovedrestauranten, som har et nyt, fristende menukort hver dag. Skibene tilbyder et antal alternative restauranter samt 24 timers roomservice (der er gratis i restauranternes åbningstid).

 

De komfortable kahytter er blandt branchens største, med lækre moderne badeværelser. Serviceniveauet ombord er det højeste på Europas floder. På Riverside Mozart er der mindst et besætningsmedlem for hvert par, og butler-servicen sikrer, at der bliver taget hånd om enhver henvendelse. Lige fra booking af behandlinger i spaen til reservationen af et bord i en god restaurant i byen. Blot noget af det, der kendetegner Riverside Luxury Cruises’ høje standard og serviceniveau, der altid er med et personligt afsæt.

Fakta om Riverside Luxury Cruises

Antal skibe: 5 (3 skibe indsat i 2023)
Destinationer: Rhône, Rhinen og Donau

Dresscode: Elegant Casual: Til middagen i Riverside Restaurant vil mange have jakke på, men generelt er der ingen tvang om brug af jakke eller slips. Indendørs efter kl. 18.00 er jeans, klip-klappere, T-shirts og korte bukser generelt ikke velanset.