Om Gaia Travel

Gaia Travel er dit nye deluxe rejsebureau med fokus på deluxe-cruises og ekspeditionskrydstogter fra flere af de førende high-end rederier. Vi er en del af Aller Leisure A/S.

Bag Gaia Travel står et dedikeret, kompetent og erfarent team, der opfylder drømme ved at designe udsøgte rejseoplevelser med personlig service. Rejser, der er ulig noget andet, og hvor dine behov forudsiges og dækkes, næsten inden de opstår. Hurtigt og elegant i en helstøbt harmoni. Det er de små ting, der gør den store forskel. Og i samspillet det sublime opstår.

På en rejse med Gaia Travel når det sublime nye højder. Vi kan nemlig noget, andre ikke kan. Og kender steder, kun få andre også kender – eller har mulighed for at besøge. Hele verden er vores legeplads, og vi håndplukker og kuraterer kun fra allerøverste hylde; førende rederier, unikke resorts og intime boutiquehoteller. Alle med en nærmest overjordisk komfort og elegance til fælles. 

Drømmer du om St. Barths? Mykonos? Jost van Dyke? Hos Gaia Travel kan du rejse lige derhen, du gerne vil. På den måde, du gerne vil. Langt væk fra masseturismen, med unik beliggenhed, top-gastronomi og butler-service. Fordi din ferie er kostbar og ikke kan gøres om.

Hvorfor Gaia Travel?

Ifølge græsk mytologi er Gaia jordens gudinde og selve den legemliggjorte jord – den jord vi bor, lever og rejser på. Den jord, der som tredje planet fra solen har optimale betingelser for liv. Hvis skønhed og magi vi for alvor sanser, når vi begiver os ud i verden.