Sea Cloud Cruises

Glæd dig til et rederi, hvor det maritime, aktive sejlerliv er i fokus

Glæd dig til et rederi, hvor det maritime, aktive sejlerliv er i fokus.

Få rederier tilbyder så kompromisløs en sejloplevelse som Sea Cloud. Rederiets tre sejlskibe, Sea Cloud, Sea Cloud II og Sea Cloud Spirit, opererer alle ud fra et ”less is more” perspektiv, hvor selve rejsen er mindst ligeså vigtig som destinationen.

Sæt sejl i den franske eller italienske riviera, det græske øhav eller gudeskønne Caribien og lad blide vinde og bølgernes gang sætte dagsordenen. Med blot 64-134 gæster ombord kan de tre skibe bedre betragtes som superyachts end krydstogtskibe, og stemningen på skibene minder mest af alt om en hyggelig, afslappet familietur.

Kaptajnen sætter sejl så ofte det er muligt. Denne bæredygtige tilgang går igen i valget af destinationer og udflugter, og skibenes størrelse gør det muligt at sejle til destinationer, hvor større skibe ikke kommer, så du kan udforske rejsemålet i ro og mag.

Maden såvel som servicen ombord er i topklasse, og du kan forvente et bredt og varieret udvalg af udsøgte retter tilberedt af de bedste råvarer – og serveret med et smil.

Sea Cloud, Sea Cloud II og Sea Cloud Spirit kan alle chartres, og har du en speciel begivenhed som skal fejres, kan Gaia Travel hjælpe med at arrangere et vellykket arrangement, ingen gæster vil glemme.

Fakta om Sea Cloud Cruises

Antal skibe: 3
Destinationer: Nordeuropa, Middelhavet, Kanarieøerne & Marokko, Caribien, Costa Rica & Central Amerika
Dresscode: Gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranten til middag.

Jeans, klip-klapper, t-shirts og korte bukser er ikke ønsket i restauranten om aftenen.

Elegant casual: Skjorte med jakke (evt. uden slips).

2 aftener om ugen på et 7-nætters krydstogt er der ”captains dinner”, hvor dresscode er elegant casual – Jakkesæt.