Sea Cloud ll

Gæster: 94
Besætning: 65
Indsat: 2001
Antal restauranter: 2

Som en storesøster til legendariske Sea Cloud besidder Sea Cloud II den samme elegance, intime stemning og fokus på det aktive sejlerliv.

Her er komfort i højsædet, og du vil opleve større suiter og staterooms, flere faciliteter og rummelige fællesarealer. Her er blot plads til 94 gæster og 65 besætningsmedlemmer, så service er i højsædet, og skibet føles aldrig trængt. De brede teakdæk leder tankerne hen på stolte maritime traditioner, og på soldækket er der masser af plads til afslapning og afslapning.

Der er 2 restauranter om bord, en overdækket udendørs og en indendørs, samt en bar og lounge. Maden er tilberedt af dygtige kokke som tager inspiration fra de specifikke rejsemål og udelukkende bruger sæsonen friskeste råvarer.

Sejlprogrammet dækker både kendte og mindre kendte destinationer i Middelhavet og Caribien. Hvert rejsemål og udflugt er nøje udvalgt ud fra et ønske om at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse, som ikke fås andre steder. Enkelte sejladser er planlagt så de rammer populære regattaer i Caribien og Middelhavet, og Sea Cloud og Sea Cloud II sejler ofte side om side til verdens mest attraktive destinationer.

Der er forskellige suiter og staterooms at vælge imellem men de har det tilfælles at de alle er rummelige og smukt indrettet med respekt for tradition.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suiter og staterooms og Sea Clouds spændende sejlruter.

Martinique til Den Dominikanske Republik

Caribisk stemning, fra sandstrande til regnskove
Fort de France, Martinique - Santo Domingo, Den Dominikanske Republik
15/01/2024 til 25/01/2024 (10 nætter)
Fra 36.700 kr. pr. person