Swan Hellenic

Enestående rederi med fokus på ekspeditionskrydstogter

Swan Hellenics tre ekspeditionsskibe, bygget i Finland, er moderne kraftfulde, komfortable, nytænkende og konstrueret til tidens højeste sikkerhedsstandarder. Med nyt ejerskab bygger rederiet på flotteste vis videre på mere end 70 års erfaring med ekspeditionscruises til verdens fjerne rejsemål.

Med næsten ét besætningsmedlem til hver af de 152 gæster ombord sætter SH Minerva, SH Vega og SH Diana standarden for personlig service. Dygtige og engagerede ekspeditionsteams leder sikkert ekspeditionerne og formidler passioneret deres viden om alt fra biodiversitet og arktisk dyreliv til lokalhistorie og klimaforandringer. Daglige foredrag inviterer til fordybelse og er med til at gøre oplevelsen endnu mere levende. Også gastronomien er i særklasse.

Alle skibe er indrettet i lyst og lækkert skandinavisk design med et specifikt fokus på indbydende og behagelige staterooms, saloner, restauranter og fællesarealer – mange af dem udendørs – så du kan føle dig endnu tættere på rejsemålet. Tag et dyp i den opvarmede udendørs pool eller nyd måltidet ”al fresco”, mens du ser landskabet glide forbi.

Fakta om Swan Hellenic

Antal skibe: 3
Destinationer: Hele verden med fokus på polarkrydstogter
Dresscode: Elegant Casual: Skjorte med jakke (evt. uden slips), gælder i indendørs barer, lounges og hovedrestauranten (kun til middag).

Jeans, klip-klappere, t-shirts og korte bukser er generelt ikke ønsket i restauranten om aftenen.