Silver Nova

Gæster: 728
Besætning: 556
Indsat: 2023
Antal restauranter: 7

Silver Nova er et krydstogtskib, som i den grad lever op til sit navn. Med banebrydende design og innovation, den nyeste, bæredygtige teknologi, et væld af restauranter og barer, lækre, nydesignede suiter og Silverseas kendte, høje serviceniveau hæver rederiet i den grad baren for, hvad det vil sige at være på deluxe cruise.

Med 8 restauranter at vælge imellem bevarer Silver Nova mange af Silverseas varemærker. Du kan se frem til populære restauranter som italienske La Terrazza, franske La Dame, den store internationale restaurant Atlantide og ikke mindst S.A.L.T. Kitchen, som serverer mad inspireret af rejsemålet. Der er intet mindre end 11 barer, så du kan være sikker på at finde netop din yndlingsdrink ombord.

Skibets banebrydende, asymmetriske design giver optimal pladsbenyttelse på dæk og i fællesarealer samt større vinduer med bedre udsigt i restauranterne. En ny tilgang til balkoner gør, at mange suiter har 270 grader uforstyrret udsigt. Der er hele 13 suitekategorier at vælge imellem – det største udvalg på et Silversea skib – og alle suiter har vinduer fra gulv til loft, så du har det bedst muligt udsyn.

Som det første krydstogtskib i verden udleder Silver Nova ingen harmfulde stoffer, når det ligger i havn. Samtidig er det udstyret med en avanceret hybridmotor, som minimerer det miljømæssige aftryk og reducerer skibets udledning med mere end 40% sammenlignet med de andre skibe i Silverseas flåde.

Alle suiter har butlerservice og 24 timers gratis roomservice med ægte caviar og champagne ad libutum.

Kontakt os og hør nærmere om Silver Novas mange bæredygtige tiltag, skibets nydesignede suiter og spændende sejlprogram.

Vancouver til Seward (Anchorage)

Alaskas fortryllende magi
Vancouver - Seward (Anchorage)
03/07/2024 til 11/07/2024 (8 nætter)
Fra 42.900 kr. pr. person

Auckland til Melbourne

Fra Kiwi til Koala: En odyssé gennem Australien og New Zealands unikke natur
Auckland - Melbourne
21/01/2025 til 06/02/2025 (16 nætter)
Fra Fra kr. 84.700,- pr. person