Crystal Serenity

Gæster: 740
Besætning: 665
Renoveret: 2023
Antal restauranter: 7

Crystal Serenity har aldrig fremstået mere elegant, så sørg for at booke din suite eller din kahyt i god tid og glæd dig til en uforglemmelig rejse med det nyrenoverede skib.

Som et af verdens mest udsøgte krydstogtskibe, er Crystal Serenity den perfekte kombination af et stort skibs faciliteter og et lille skibs muligheder og stemning. Siden skibet blev indsat i 2002, har Crystal Serenity begejstret gæster i tusindvis – og indfriet alle forventninger til fulde. Uden nogensinde at gå på kompromis, hverken med gastronomi, suiter, destinationer eller top underholdning.

Lige som søsterskibet har Crystal Serenity gennemgået en omfattende renovering. Som et resultat tilbyder skibet nu flere nye og større suiter, alle med butlerservice, og flere suiter reserveret til solorejsende. Samtlige fællesområder på skibet, f.eks. Palm Court, er blevet moderniseret med nyt, elegant og behageligt design og interiør.

Gastronomi i verdensklasse
I mere end 30 år har Crystal Cruises sat standarden for fabelagtig mad til søs. Med et stort udvalg af restauranter og øvrige spisesteder er hvert måltid en nydelse for dine smagsløg, uanset om du er ombord på Crystal Serenity for første gang, eller du er medlem af Crystal Society, rederiets loyalitetsprogram.

Skibet har i alt syv restauranter, herunder en primær restaurant med internationale retter, et italiensk osteria, en japansk restaurant samt en klassisk bistro og meget mere.

Faciliteter og underholdning
Du kommer ikke til at kede dig om bord på Crystal Serenity, der tilbyder aftenunderholdning af højeste kaliber. Crystal er også kendt for live-musik og dans i natklubben, og så er der gode muligheder for at slappe af i den intime Avenue Salon eller prøve lykken i kasinoet.

Skibets smukke Palm Court er et dejligt sted at nyde livet, alene eller sammen med andre, og trænger du til at forkæle dig selv, kan du besøge Crystal Life Spa. Rederiet er kendt for sine wellness- og sundhedsfaciliteter, hvor du kan få forskellige behandlinger, træne og meget mere.

Suiter og staterooms

Takket være den omfattende renovering af krydstogtskibet er indkvarteringen på Crystal Serenity nu mere rummelig end nogensinde før, og her er talrige opgraderede faciliteter. Kahytterne og suiterne er i størrelsesordenen 20 m2 – 99 m2 og har alle moderne faciliteter, sengelinned af højeste kvalitet, elegante møbler og fantastiske suite-faciliteter. Alle suiter og kahytter har desuden et rummeligt opholdsområde, tv og ubegrænset wi-fi. Derudover har fem ud af de i alt syv indkvarteringskategorier en privat veranda.

Quebec til New York

Gyldent efterår langs den amerikanske østkyst
Quebeq - New York
10/10/2024 til 18/10/2024 (8 nætter)
Fra 75.200,- pr. person

Bridgetown til Fort Lauderdale

Bridgetown - Fort lauderdale
18/11/2024 til 27/11/2024 (9 nætter)
Fra 30.500,- pr. person

Fort Lauderdale til Bridgetown

Eksotisk øhop: Det bedste af Caribien
Fort Lauderdale - Bridgetown, Barbados
09/11/2024 til 18/11/2024 (9 nætter)
Fra Fra kr. 32.500- pr. person

Rom (Civitavecchia) til Barcelona

Middelhavets højdepunkter
Rom (Civitavecchia) - Barcelona
24/05/2025 til 30/05/2025 (6 nætter)
Fra Fra kr. 24.000,- pr. person