Crystal Symphony

Gæster: 606
Besætning: 530
Renoveret: 2023
Antal restauranter: 7

Udforsk Middelhavet, Asien, Australien, New Zealand og mange andre steder på et udsøgt krydstogt ombord på nyrenoverede Crystal Symphony.

Crystal Symphony har efter flere års tro tjeneste gennemgået en omfattende renovering. Sammen med sit søsterskib, Crystal Serenity, har skibet nu helt nye og opdaterede indkvarteringsmuligheder, to nye spisesteder og rigelig plads ombord, da skibet nu kun har plads til 606 gæster.

Et krydstogt med Crystal Symphony er garanti for en ferie med højeste serviceniveau. Skibet er designet til at tilbyde den optimale havudsigt, også fra din kahyt eller suite, de bedste kolonariske oplevelser og et imponerende udvalg af smagfuld underholdning, der passer til enhver stemning.

Restauranter og spisesteder ombord

Crystal Cruises har sat standarden for gastronomi i verdensklasse ombord på sine skibe i mere end 30 år. Crystal Symphony tilbyder i alt syv restauranter og spisemuligheder, alle med dejlige, smagsfylde spiseoplevelser. Lige fra klassiske, internationale retter, til lækre grill-retter og fine dining. Hvert måltid er en smagssensation, og du vil påskønne det høje serviceniveau, uanset om det er din første rejse med et Crystal Cruises-skib, eller du er medlem af loyalitetsklubben Crystal Society.

Underholdning ombord

Crystal Symphony er garant for et spændende og berigende krydstogt, og alt efter lyst og interesse kan du fylde hver dag og aften med underholdning, talks, hyggesnak i fællesområderne og meget mere. Vælg bl.a. mellem inspirerede forestillinger og live-musik og dans, eller prøv lykken i skibets kasino.

Trænger du til at slappe af blandt venner – nye, gamle eller dem, du ikke har mødt endnu – er Palm Court det perfekte sted. Og når det er tid til at forkæle dig selv, er et besøg i Crystal Life Spa et must.

Suiter og staterooms

Takket være den omfattende renovering er kahytter og suiter på Crystal Symphony nu mere rummelig end nogensinde før, og samtlige faciliteter har fået en opgradering. Suiter og kahytter er lyse og rummelige og varierer i størrelse fra 20 m2-80 m2. Alle kahytter og suiter har sengetøj af højeste kvalitet, moderne faciliteter og fantastiske badeværelser.

Vælg mellem i alt otte forskellige værelseskategorier, hvor Crystal Penthouse Suite er den største. Alle suiter og kahytter inkluderer desuden et hyggeligt opholdsområde, tv og ubegrænset wi-fi. Fem af værelseskategorierne har privat veranda.

Athen t/r

Forår på Middelhavet
Piræus (Athen), Grækenland - Piræus (Athen), Grækenland
13/04/2024 til 25/04/2024 (12 nætter)
Fra 43.100 kr. pr. person

Monte Carlo til Barcelona

Essensen af Middelhavet
Monte Carlo - Barcelona
04/07/2024 til 11/07/2024 (7 nætter)
Fra 42.800,- pr.person