Queen Mary 2

Gæster: 2691
Besætning: 1173
Indsat: 2004
Renoveret: 2016
Antal restauranter: 4

Sejl på de berømte transatlantiske ”crossings” med ikoniske Queen Mary 2.

Få skibe har så flot et omdømme og så mange loyale gæster som Queen Mary 2, Cunards flagskib, som elegant bærer rederiets historie og arv videre.

De brede promenadedæk, tjenere i hvidt og den klassiske art deco-indretning leder tankerne hen på 1900-tallets stolte maritime traditioner. Som den eneste ocean liner i verden er Queen Mary 2 specielt bygget med henblik på fart og komfort på de lange sejlture på åbent hav over Atlanten, og undervejs kan du se frem til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fra det øjeblik du går ombord, vil du opleve et serviceniveau, som kun få rederier kan leve op til. Vælger du at rejse i en Queens Grill suite, har din private butler har allerede fyldt minibaren i din suite med alle dine yndlingsdrikke, og champagnen er nedkølet og venter din ankomst. I restauranterne kender personalet dit navn, og i spaen kan behandleren huske, hvordan du bedst kan lide din massage.

Den høje service går hånd i hånd med det kulinariske udbud på Queen Mary 2. Uanset, om du er til en afslappet aften og vælger den overdådige buffet i Kings Court Restaurant, spiser i skibets pub, i La Veranda restauranten eller har et bord i Britannia Restaurant, Princess Grill eller Queens Grill, vil du opleve en bred vifte af nøje tilberedte retter med sæsonens friskeste ingredienser, samt et stort vinkort med flasker fra hele verden. Gå ikke glip af den traditionsrige ”afternoon tea”, som serveres dagligt i Queens Room til tonerne fra skibets pianist eller harpespiller.

De maritime traditioner går igen i de ugentlige gallamiddage og tematiske aftener, hvor gæster ifører sig festtøj eller flotte kostumer og samles i Princess Grill, Queens Grill og Britannia Restaurant, som er udsmykket til lejligheden, og et festligt bigband spiller op.

Queen Mary 2 har flere forskellige suite- og stateroom-kategorier at vælge imellem, som alle er smukt og komfortabelt indrettet med roomservice inkluderet. Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og spændende sejlruter.

Transatlantic Crossing

Bigband, te & scones mens du krydser Atlanten
New York, USA - Southampton, England
27/07/2024 til 04/08/2024 (8 nætter)
Fra 15.600 kr. pr. person

Transatlantic Crossing

Bigband, te & scones mens du krydser Atlanten
New York, USA - Southampton, England
16/06/2024 til 24/06/2024 (8 nætter)
Fra 16.500 pr. person

Hamburg t/r

Norges fantastiske fjorde
Hamburg - Hamburg
06/08/2024 til 14/08/2024 (8 nætter)
Fra 13.900,- pr. person