Insignia

Gæster: 656
Besætning: 410
Indsat: 1999
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 4

Glæd dig til et lille, eksklusivt krydstogtskib med et højt, personligt serviceniveau og et stort fokus på gastronomi.

Oceania Cruises er kendt og elsket for deres høje kulinariske niveau, og Insignia er ingen undtagelse.

Der skal ikke betales ekstra for at spise i de alternative restauranter. The Grand Dining Room, der har open seating, tilbyder et lækkert udvalg af retter fra hele verden, og menukortet ændrer sig hver dag, mens Toscana fejrer det stolte italienske køkken med retter, hvis opskrifter i nogle tilfælde stammer fra besætningens egne familiekogebøger. I Polo Grill restauranten ledes tankerne hen på de klassiske New York steakhouses, hvor store bøffer og frisk fisk og skaldyr serveres med lækre vine og en god portion ”Old World”-charme.

Foruden roomservice, en specialkaffebar og daglig ”afternoon tea” er der intet mindre end 5 restauranter at vælge imellem.

Kulturel underholdning spiller en stor rolle på Insignia. Biblioteket rummer cirka 2.000 bøger og et bredt udvalg af tidsskrifter og magasiner. Læn dig tilbage i de store behagelige stole og fordyb dig i f.eks. rejselitteratur fra hele verden. Du vil også med jævne mellemrum have muligheden for at deltage i spændende oplæg og præsentationer om de rejsemål du besøger fra skibets eksperter og foredragsholdere.

Om aftenen vækkes barer og lounges til live med livemusik, og i show-loungen kan du opleve underholdning i flere genrer fra kabaret til solister.

Skibets spa og fitnesscentret sørger for selvforkælelse og velvære om bord. Meld dig til en gratis yogatime eller test formen med en personlig træner. Du kan også variere kosten med Aquamar Vitality Cuisine, som består af en række plantebaserede retter, som kan tilvælges i The Grand Dining Room, samt en juice- og smoothiebar i Waves Grill om morgenen.

Der er flere forskellige suite- og stateroom-kategorier ombord, hvoraf mange har privat veranda. De største suiter tilbyder desuden butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Insignias spændende sejlruter.