Gæster: 1238
Besætning: 800
Indsat: 2011
Renoveret: 2023
Antal restauranter: 9

På Marina kan du glæde dig til et utrolig højt serviceniveau, eksklusive lounges, rummelige staterooms og ikke mindst et stort fokus på kulinariske oplevelser.

Skibet gennemgår en totalrenovering i 2023, og herefter kan du se frem til et moderne og komfortabelt krydstogtskib med alt hvad hjertet begærer af faciliteter og masser af plads.

Med et løfte om at servere det bedste mad til søs tilbyder Marina et bredt udvalg af gastronomiske oplevelser, uanset om du er til et uformelt måltid ved poolen, eller du skal fejre en speciel begivenhed. Skibet har intet mindre end 9 forskellige restauranter og caféer, hvor du kan nyde mad og drikke fra hele verden.

Det kulinariske fokus understreges yderligere i The Culinary Center. Her kan du prøve kræfter med forskellige regionale specialiteter under kyndig instruktion fra skibets kokke, eller deltage i de populære Culinary Discovery Tours, som kan bestå af alt fra en intim middag hjemme hos en kok i Venedig, til en rundvisning på en fransk vingård eller en tur til et lokalt marked på Yucatan-halvøen for at lære om traditionel Maya-mad.

Ombord finder du også et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning. På Artist Loft kan du prøve kræfter med f.eks. akvarel- eller oliemaling. I spaen står massører klar med aromatiske olier og nærende body wraps, og om aftenen kan du se spektakulære musicals og shows.

Marina har 6 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største, Owner’s Suite, har egen jacuzzi på balkonen og privat butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.