Nautica

Gæster: 656
Besætning: 410
Indsat: 1999
Renoveret: 2018
Antal restauranter: 4

Nautica gennemgik en totalrenovering i 2022 og fremstår i dag totalt opdateret og fortsat som et af de mest populære skibe i Oceanias eksklusive flåde.

Nautica er som skabt til selvforkælelse. Fra det høje gastronomiske niveau til den personlige og underspillede service og de rummelige og komfortable suiter, forfører skibet gang på gang sine gæster, som vender tilbage år efter år.

Fordyb dig i en af bibliotekets 2.000 bøger og tidsskrifter og udvid din horisont til spændende foredrag med eksperter om de destinationer, du besøger. Lad behandlerne i Aquamar Spa løsne de genstridige knuder i nakken, eller den personlige træner få sveden til at pible frem til en individuel træningstime i fitnesscentret. Om aftenen samles skibets gæster i barer og lounges til cocktails og live jazzmusik, eller i show loungen til underholdende kabaretshows.

Oceania Cruises er kendt og elsket for deres høje kulinariske niveau, og Insignia er ingen undtagelse. The Grand Dining Room har open seating og tilbyder et lækkert udvalg af retter fra hele verden, med det store menukort der ændrer sig hver dag, mens Toscana fejrer det stolte italienske køkken med retter, hvis opskrifter i nogle tilfælde stammer fra besætningens egne familiekogebøger. I Polo Grill restauranten ledes tankerne hen på de klassiske New York steakhouses, hvor store bøffer og frisk fisk og skaldyr serveres med lækre vine og en god portion ”Old World”-charme.

Der er flere forskellige suite- og stateroom-kategorier ombord, hvoraf mange har privat veranda. De største suiter tilbyder desuden butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Nauticas spændende sejlruter.