Regatta

Gæster: 656
Besætning: 410
Indsat: 1998
Renoveret: 2019
Antal restauranter: 4

Velkommen ombord på Oceanias flagskib, Regatta, som efter en nylig gennemrenovering står flottere end nogensinde. Teaktræsdæk, smukt designede suiter og staterooms, samt original kunst på væggene og en yderst imødekommende besætning møder dig ombord.

Oceania er kendt og elsket for deres høje gastronomiske niveau, og Regatta er ingen undtagelse. Kærligheden til gastronomien emmer fra de 4 restauranter og tjenerne, som har et stort kendskab til både mad og vin. Velsmag og autenticitet er gennemgående temaer, og uanset om du er til hummer eller hamburger, vil du opleve mad af høj kvalitet.

Der er 8 barer og lounges, så der er rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde et stille øjeblik, eller invitere venner til en festlig aften i godt selskab med livemusik. Skibets show lounge tilbyder hver aften underholdning, og det er også her der med jævne mellemrum tilbydes foredrag.

Skibets spa og fitnesscentret sørger for selvforkælelse og velvære. Meld dig til en gratis yogatime eller test formen med en personlig træner. Du kan også variere kosten med Aquamar Vitality Cuisine, som består af en række plantebaserede retter, som kan tilvælges i The Grand Dining Room, samt en juice- og smoothiebar i Waves Grill om morgenen.

Der er flere forskellige suite- og stateroom-kategorier ombord, hvoraf mange har privat veranda. De største suiter tilbyder desuden butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Regattas spændende sejlruter.