Riviera

Gæster: 1238
Besætning: 800
Indsat: 2012
Renoveret: 2022
Antal restauranter: 9

Riviera, og søsterskibet Marina, er moderne krydstogtskibe med plads til 1.238 gæster. Standarden og servicen er høj, og specielt det gastronomiske fylder meget.

Skibet gennemgik en totalrenovering i 2022 og fremstår i dag som et elegant og moderne krydstogtskib med rummelige suiter, flere lounges, barer og masser af udendørs plads.

Oceania Cruises er kendt for det høje gastronomiske niveau, og Riviera har intet mindre end 9 forskellige restauranter og caféer, der vil tilfredsstille enhver smag. Nyd en wagyuburger i afslappede omgivelser på Terrace Café eller gå om bord i den lækre buffet i The Grand Dining Room.

Det kulinariske fokus understreges yderligere i The Culinary Center. Her kan du prøve kræfter med forskellige regionale specialiteter under kyndig instruktion fra skibets kokke, eller deltage i de populære Culinary Discovery Tours, som kan bestå af alt fra en intim middag hjemme hos en kok i Venedig, til en rundvisning på en fransk vingård eller en tur til et lokalt marked på Yucatan-halvøen for at lære om traditionel Maya-mad.

Riviera tilbyder også et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning. Fitnesscentret er udstyret med de nyeste maskiner, og fitnessinstruktører tilbyder daglige fitnesstimer. I biblioteket kan du finde et roligt hjørne med din yndlingsbog, og der afholdes jævnligt foredrag med eksperter med tilknytning til rejsemålet. Om aftenen spiller skibets musikere op i forskellige lounges.

Riviera har 6 forskellige suite-kategorier, hvoraf den største Owner’s Suite, har egen jacuzzi på balkonen og privat butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.