Gæster: 648
Besætning: 373
Indsat: 1999
Renoveret: 2019
Antal restauranter: 4

Drømmer du om at sejle til Middelhavets perler eller de caribiske paradisøer i stil, er Sirena måske noget for dig. Sammen med søsterskibene Regatta, Nautica og Insignia udgør det elegante krydstogtskib en del af Oceanias prisbelønnede flåde.

På Sirena er du aldrig langt fra en fantastisk madoplevelse. I bedste Oceania-stil spiller gastronomien nemlig en stor rolle, og du vil møde en besætning, som er mindst lige så madglad som dig selv.

Sæt tænderne i velsmagende retter fra Japan, Malaysia og Thailand i Red Ginger, eller prøv den nye specialrestaurant Tuscan Steak, som skaber et helt unikt smagsunivers med det bedste fra en toskansk taverna og et New York steakhouse.

Der er et hav af barer og lounges ombord, så der er rig mulighed for at trække sig tilbage og læse en bog i fred, eller invitere venner til en festlig aften med livemusik og lækre cocktails. Skibets show lounge tilbyder varieret underholdning, og det er også her der med jævne mellemrum afholdes foredrag.

Skibets spa og fitnesscentret sørger for selvforkælelse og velvære om bord. Meld dig til en gratis yogatime eller test formen med en personlig træner. Du kan også variere kosten med Aquamar Vitality Cuisine, som består af en række plantebaserede retter, som kan tilvælges i The Grand Dining Room, samt en juice- og smoothiebar i Waves Grill om morgenen.

Der er flere forskellige suite- og stateroom-kategorier ombord, hvoraf mange har privat veranda. De største suiter tilbyder desuden butlerservice.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige kategorier og Sirenas spændende sejlruter.