Seven Seas Explorer

Gæster: 732
Besætning: 567
Indsat: 2016
Antal restauranter: 7

Seven Seas Explorer hører sammen med søsterskibene Seven Seas Splendor og Seven Seas Grandeur, som indsættes i efteråret 2023, til de nyeste og mest moderne af Regent Seven Seas Cruises’ skibe. På væggene hænger kunst af bl.a. Pablo Picasso, og overalt vidner omgivelserne om en uovertruffen sans for detaljer og kvalitet.

Når sulten eller tørsten melder sig, kan du vælge blandt intet mindre end 8 restauranter og caféer og et bredt udvalg af lounges og barer. Chartreuse byder på franske klassikere i elegante omgivelser, som leder tankerne til Paris’ raffinerede etablissementer, mens Sette Mari byder på italienske favoritter og Prime 7 på veltilberedte steaks.

I løbet af dagen kan du øve dit golfsving på skibets golfområde eller deltage i et madlavningskursus med de dygtige kokke. Få pulsen op med et par runder på løbebanen eller en times yoga på dækket, eller nyd en stille stund i biblioteket. Og når mørket falder på, kan du læne dig tilbage i de bløde stole i Explorer Lounge og nyde livemusik, eller lade dig rive med af stemningen i Constellation Theater, når de talentfulde artister optræder.

Seven Seas Explorer har 10 forskellige suite-kategorier, hvoraf de største, Regent Suite, er 412 m2 og kommer med personlig butler. Alle suites uanset kategori har privat balkon.

Kontakt os og hør nærmere om de forskellige suite-kategorier.

Tokyo til Tokyo

Eventyr i Japan - inkl. 3 nætter i Tokyo før eller efter krydstogtet
Tokyo, Japan - Tokyo, Japan
07/10/2024 til 18/10/2024 (11 nætter)
Fra 66.900 kr. pr. person